![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Milánský pulard: Pularda osolíme a dáme na 10 min. podusit na máslo. Pak jej podlijeme sklenkou vína a vody, přidáme pepř, snítky petrželky a dáme dusit asi na 1 hod. Šťávu zahustíme. Polovinu omáčky nalijeme do ohniv ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rožněné kuře: Kuře rozčtvrtíme, osolíme a opepříme.Na grilovací drát napichujeme porce kuřete,proložené plátky slaniny.Rožníme těsně u plamenů ohniště,ne nad přímým ohněm.Při rožnění kuře potíráme rozpuštěným másle ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Osadnické kuře v alobalu: Porce kuřete osušíme, potřeme 10 g tuku a osolíme. Každou porci kuřete zabalíme do alobalu, na který jsme dali zbytek tuku a pečeme na roštu nad ohníčkem nebo v troubě asi 40 minut. Před podáváním ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené pikantní kuře v marinádě: Kuře naporcujeme a z ostatních surovin si připravíme marinádu. Touto marinádou potřeme maso, které necháme několik hodin /může být i přes noc/ odležet v chladničce. Potom dáme maso péct. Podle potřeby ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapoun mořený po řecku: Ze zeleniny a ostatních přísad zhotovíme mořidlo. Kapouna očistíme a necháme marinovat 24 hod. Pak jej přendáme na pekáč a dáme péci. Podléváme mořidlem. Maso vyjmeme a zahustíme maizenou. Maso přelév ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jáhlové rizoto: Prsíčka uvaříme ve vodě spolu s kmínem a hřebíčkem. Jáhly 2krát spaříme horkou vodou, propláchneme studenou a uvaříme v dvojnásobném množství vody cca 20 minut. Poté je vypneme a necháme pod pokličkou ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maďarská slepice na paprice: Dobře uvařenou slepici zbavíme největších kostí a nakrájíme na porce. Vložíme je na rozškvařenou slaninu s cibulkou, přisypeme papriku. Přidáme ocet, sůl, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Pak maso ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruský kapoun s jalovcem: Jalovec utlučeme. Pak nastrouháme housky, přidáme máslo, vejce, jalovec a strouhaný sýr. Hmotou plníme kapouna, zašijeme a na povrchu posypeme opět jalovcem a vložíme do trouby péci. ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s žemlovou nádivkou: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a osolíme. Housky nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy a přidáme vejce, šunku nakrájenou na kousky, nastrouhaný sýr a bylinkovou omáčku. Vše dobře promícháme, osolíme ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ašantské kuře: Kuře naporcujeme a vložíme na omastek, kam přidáme celou, oloupanou a rozmačkanou cibuli a posypeme červenou paprikou. Podlijeme vývarem. Když je kuře hotové, silně je opepříme a omáčku zahustíme roze ... …více»
|