![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vlašské kuře: Rozsekané kuře osolíme, ponoříme do horkého tuku a obalíme v Solamylu. V másle zpěníme cibulku, malou petržel a kousek celeru, česnek a přidáme trochu vývaru a podusíme. Když se vývar vyvaří, přidáme ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharské kuře: Ke kuřeti naporcovanému na čtvrtky přidáme vepř. maso nakrájené na plátky. Pak podusíme papriky nakrájené na plátky společně s cibulí. Do kastrolu přendáme část paprikových lusků, několik koleček rajč ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Torinské rizoto z kuřete: Kuře nasekáme na menší kousky, odstraníme kůstky, přidáme jatérka a žaludek. Cibulku osmažíme do zlatova, zalijeme vývarem přidáme kuře, osolíme a dusíme asi 1/2 hod. Mezitím propereme rýži - přidáme ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tabaka: Kuře rozpůlíme, osolíme, opepříme a vydatně potřeme česnekem. Pak obě půlky položíme kůží do rozpáleného oleje a zatěžkáme je. Necháme péci po 10 min. na každé straně. Na talíři obložíme rajčaty. ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruské kuře na smetaně: Na másle lehce opečeme čtvrtky kuřete. Posolíme opepříme, přidáme zázvor a květ. Když je kuře dozlatova, přidáme cibulku. Jakmile se zabarví, zalijeme ji smetanou a vývarem. Přidáme lžíci strouhaného ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fritto-misto: 1. maso, žampióny a brokolici očistíme a nakrájíme na kousky (aby byly dvakrát do pusy), vše obalíme v mouce, v rozšlehaném osoleném vejci a na závěr ve strouhance (strouhanku můžete smíchat se sezamo ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedmihradské nadívané kuře: 1. Kuře očistíme, omyjeme a vysušíme (aby při pečení získalo zlatohnědou barvu), zevnitř i zvenku posolíme. Naplníme nádivkou, otvor sešijeme nebo spíchneme kuchyňskými jehlami a pečeme zvolna na peká ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na africký způsob: 1. Oloupaný banán nakrájíme na kolečka a osmažíme jej na oleji.
2. Do výpeku dáme pokrájenou cibuli, na kousky makrájené maso, na plátky nakrájený česnek, nakrájené žampióny, arašídové máslo, pepř, ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízky se šlehačkou: Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka silná přibližně 0,5 cm. Polovinou syrových brambor vyložíme vymaštěný pekáč. Na brambory položíme naklepané a okořeněné kuřecí řízky, které zakryjeme druhou pů ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí medailonky v hříbkovém kabátku: Kuřecí prsa nakrájíme na malé medailonky, asi tak velikosti dlaně, obalíme v hladké mouce, v těstíčku a smažime na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Těstíčko: do misky .. ... …více»
|