![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci : Římský hrnec necháme namočit dle návodu. Dno hrnce poklademe cibulí, kterou jsme pokrájeli na půlkolečka. Na vrstvu cibule vyložíme broskve, které jsme řádně omyli a pokrájeli také na půlkolečka. Pod ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna se zelím: Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a osmahneme společně s cibulkou, sáček zelí i s vodou vsypeme do pekáčku a promícháme s osmahnutou cibulkou a anglickou slaninou. Na vrch dáme kuřecí čtvrtky, k ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené těstoviny s kuřecím masem a paprikou: V rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mletou červenou papriku, nakrájené kuřecí maso a opečeme. Podom přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek, osolíme, okořeníme mletým pep ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová směs pod špagety: Cibuli nakrájíme na kostičky.
Vložíme na hlubokou pánev s olivovým olejem a pomalu dusíme, až je měkká.
Poté vložíme kukuřici, polévkovou zeleninu, zakápneme sójovou omáčkou a opět dusíme.
... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš ze pštrosího masa: Připravíme si vývar z kostky. Maso /kližku/ odblaníme a nakrájíme na přiměřené kousky. Cibuli nadrobno nasekáme. V kastrolu rozehřejeme 2-3 lžíce oleje nebo vepř. sádla, nasekanou cibuli v něm osmažím ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hořící guláš: Na kousky nakrájené kuře osmahneme na sádle dozlatova spolu se dvěma nakrájenými cibulemi. Směs zasypeme sladkou a pálivou paprikou, osolíme, podlijeme vývarem z MAGGI Zlatého slepičího bujónu.
Pot ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na paprice dle maminky: Na sádle zpěníme cibuli a opečeme do zlatova a zaprášíme paprikou a osmahneme. Naporcované kuře opečeme ze všech stran na cibulce, zalijeme vodou, okořeníme a vaříme cca 1 hodinu - až je maso vařené. ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevné drůbeží špízy: Maso omyjeme, osušíme a společně se šunkou nakrájíme podélně na proužky. Šunku položíme na maso. Připravíme zeleninu. Drůbeží maso pak napichujeme na špízy na střídačku s nakrájenými rajčaty a houbami ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranské kuře : Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme je na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kapii, p ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře na provensálském koření : Na pánvičce nechat zpěnit cibuli, přidat kousky kuřecího masa, lehce osmahnout, osolit, ochutit vegetou a hojně provensálským kořením. Po chvíli podlít vodou, povařit dokud není maso hotové. Když je, ... …více»
|