Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.03. 2025
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš ze pštrosího masa

fotka Guláš ze pštrosího masa
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Guláš ze pštrosího masa:

800 g pštrosího masa  | 3 cibule  | 2 lžičky mleté papriky  |  špetka mletého kmínu  | 1/2 l hovězího vývaru  |  olej  | 2 lžíce hladké mouky  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Guláš ze pštrosího masa:

Připravíme si vývar z kostky. Maso /kližku/ odblaníme a nakrájíme na přiměřené kousky. Cibuli nadrobno nasekáme. V kastrolu rozehřejeme 2-3 lžíce oleje nebo vepř. sádla, nasekanou cibuli v něm osmažíme do zesklovatění. Na pánvi orestujeme maso na lžíci oleje, když je maso osmažené přidáme mletou papriku a mletý kmín a podlijeme asi 2 lžícemi vývaru, necháme přejít varem. Pak maso přendáme i se vzniklou šťávou do kastrolu k cibuli a zalijeme vodou, aby hladina byla zároveň s masem a dusíme doměkka.
Paprikový lusk nakrájíme na proužky a přidáme k masu a ještě asi 10 minut podusíme. Směs podle potřeby zalijeme vývarem a zahustíme hladkou moukou. Dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Guláš ze pštrosího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš ze pštrosího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !