![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí flamendr: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na horkém oleji. Přidáme na nudličky nakrájenou cibuli a feferonky, krátce podusíme, zastříkáme worcestrem a přisolíme. Můžeme přidat tro ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí medailonky po moravsku: Prsíčka narkájíme na menší medailonky a naklepeme. Osolíme, opepříme, poprášíme jemně moukou a opečeme na horkém oleji po obou stranách doměkka. Pak je vyjmeme a vložíme kousek másla, na plátky nakráj ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrová omáčka s kuřecím masem na bílém víně : Kuřecí prsíčka nakrájíme na menší nudličky, vložíme do oleje s kořením, promícháme a osmažíme na pánvičce. Až budeme mít maso osmažené, zasypeme Nivou a postupně přidáváme Eidam, po rozpuštění sýra p ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Privatizační karbanátky: Do mletého kuřecího masa přidáme najemno posekanou cibuli a petrželku, přidáme protlačený česnek, koření, sůl a dobře promícháme. Z hmoty uděláme karbanátky a dáme na půl hodiny vychladit. Potom z obo ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí špízy: Maso nakrájíme na kousky, klobásu a slaninu na silnější kolečka, papriku na nudličky a cibuli na plátky. Všechny suroviny střídavě napichujeme na jehly nebo na špízy a potřeme marinádou (příprava: 2 l ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celerové závitky : Na kousku másla a nakrájené cibuli s kořenovou zeleninou a kořením udusíme stehýnka doměkka. Oloupaný celer uvaříme v osolené vodě, do které přidáme trochu octa nebo citrónové šťávy proti zhnědnutí. Z ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant po staročesku: Bažanta očistíme, osolíme a protkneme slaninou. Vložíme ho na rozpuštěné máslo do pekáče a pečeme za občasného podlévání asi 30 minut. Pak přidáme nadrobno nakrájené ořechy, propláchnuté rozinky, bran ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká kachna se zeleninovou omáčkou : Na rozpáleném tuku orestujeme osolené a opepřené čvrtky kachny, pak je vyjmeme a orestujeme na velké kousky nakrájenou cibuli, mrkev a hrášek. Zalijeme troškou vody a pod pokličkou dusíme. Když je mas ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí frikasé: Na tuku vyškvaříme drobně nakrájenou uzenou slaninu. Naporcované maso opečeme po obou stranách na slanině a odložíme na teplé místo. Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme trošku ... .. ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínská pánev s kešu: Krůtí prsa pokrájíme na kousky. Česnek posekáme na jemné kousky, zázvor nasekáme také. Papriku pokrájíme na kousky. Cibuli posekáme a mrkev pokrájíme na kostičky. Ve velké pánvi rozpálíme olej ... ... …více»
|