![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkonošská směs: Kuřecí maso nakrájíme nadrobno a orestujeme. Mezitím si nakrájíme ananas (nejlépe z konzervy) na menší kousky a přidáme k masu. To samé provedeme s žampiony. Když máme směs skoro hotovou, přidáme keč ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kremnický perkelt: Na másle osmažíme kostičky cibule a osolené porce kuřete dozlatova, zaprášíme paprikou. Až se maso paprikou obarví vše zalijeme lečem a za mírného podlévání dusíme asi 45 minut. Poté maso vyjmeme, šťá ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí kousky se skořicí a opilou švestkou: Maso nakrájíme na menší kousky, posypeme skořicí, osolíme, opepříme, přidáme lžíci oleje, med, solamyl a 0,5 dl koňaku. Promícháme a necháme odležet do druhého dne. Švestky zalijeme zbytkem koňaku a n ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na koňaku: Kuře rozřízneme na polovinu, osolíme a v koňaku podusíme do poloměkka. Potom jednu polovinu naplníme játry a posypeme hřebíčkem, druhou naplníme nakrájenými žampiony a posypeme chilli kořením. Obě pol ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůta v zahradě: Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmažíme. Přidáme maso, zprudka orestujeme, vsypeme nakrájenou zeleninu, zakapeme worchestrovou a sojovou omáčkou, přidáme trošku kečupu a ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kopečáky: Kuřecí řízky mírně rukou naklepeme, okořeníme + sojovka a na rozpálené pánvi opečeme. Dáme do pekáčku, na každý plátek dáme asi lžíci celeru, který je nakrájený na kostičky asi 1x1 cm a orestovaný na ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kohout na víně: V červeném víně rozpustíme lžičku půl lžičky medu, přidáme sójovou omáčku. Celé kuře osolíme uvnitř, položíme do pekáčku, polijeme a zalijeme vínem, teprve potom posypeme povrch solí a kmínem (kmín je ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí filé: Maso opláchneme, osušíme, lehce naklepeme do tvaru listů a poprášíme moukou. Plátky masa smažíme na rozpáleném oleji z každé strany asi 2 minuty. Osolíme až před koncem smažení. Na každou porci masa m ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maďarské pikantní plátky: Plátky musí být silné asi 0,5 cm, lehce je naklepte, opepřete, osolte. Silně potřete česnekem utřeným se solí. Položte do misky a zalijte mlékem. Nechte v ledničce proležet do druhého dne. Potom maso ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kanadské kuře: Čtvrtky vykostíme a uložíme do pekáče. Z vody, kečupu, sojové omáčky, soli, pepře, kari, nakrájené cibule na kolečka a másla uvaříme lák. Necháme trošku vychladnout a čtvrtky poté zalejeme. Necháme de ... …více»
|