Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toskánské kuřátko

Toskánské kuřátko
20. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Toskánské kuřátko: 1) Kuřecí čtvrtky omyjeme, osušíme a vložíme do zapékací mísy. Směs koření promícháme s olejem a každou čtvrtku důkladně potřeme. 2) Šťávu z jednoho citrónu vymačkáme a maso s ní polijeme. Dáme péct ... …více»

Kuře po provensálsku

Kuře po provensálsku
20. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře po provensálsku: Kuře rozporcujeme na menší kousky než obvyklé čtvrtky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Takto připravené maso osmahneme na tuku, přidáme krájenou cibuli, utřený česnek, oloupaná nakrájená r ... …více»

Pikantní kuřecí maso

Pikantní kuřecí maso
20. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní kuřecí maso: Kuřecí maso nakrájíme asi na půlcentimetrové hranolky. Také šunku nebo šunkový salám si nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme si ji nadrobno. Na pánvi nebo v kastrolu si rozpálíme olej a n ... …více»

Kuře na švestkách

Kuře na švestkách
20. 09. 2007 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Kuře na švestkách: Den předem namočíme švestky do čaje ochuceného koňakem. Těsně před přípravou je vyjmeme, necháme okapat a vypeckujeme. Asi polovinu švestek nasekáme a naplníme jimi osolené a opepřené kuře. Otvor zaši ... …více»

Valašské kuře

Valašské kuře
20. 09. 2007 Drůbeží maso ++++-_____
Příprava receptu Valašské kuře: Kuřecí stehna nebo čtvrtky osolíme a upečeme. Mezitím na pánvi podusíme na másle cibuli, utřený česnek se solí, rajčata a pokrájenou klobásu. Ke směsi přidáme zvlášť podušené houby. Touto směsí pak na ... …více»
 

Krutí špízy na bramborách

Krutí špízy na bramborách
20. 09. 2007 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Krutí špízy na bramborách: Maso nakrájíme na menší kostky a naložíme na půl hodiny do směsi oleje a koření. Pak jednotlivé kousky masa napichujeme na jehlu střídavě s kolečky polopárků, plátky cibule a kousky paprik. Brambory u ... …více»

Kuře královny kálí

Kuře královny kálí
20. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře královny kálí: Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a rozkrájíme na kousky. Přidáme lžíci škrobu, ušlehané vejce a dobře promícháme. Směs dáme na rozpálený olej a opékáme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, česnek rozd ... …více»

Kuře s rýží v jednom

Kuře s rýží v jednom
19. 09. 2007 Drůbeží maso +++++++++_
Příprava receptu Kuře s rýží v jednom: Velkou silnostěnnou nepřilnavou pánev rozpalte a nasucho v ní opečte porce kuřete, nejprve kůží dolů. Pečte asi osm minut, jednou obraťte. Přisypte plátky klobásy a nechte ji vysmahout. Pak maso a klobásu vyjměte  …více»

Kuřecí řízečky s čatní

Kuřecí řízečky s čatní
19. 09. 2007 Drůbeží maso ++________
Příprava receptu Kuřecí řízečky s čatní: Meruňky, papriky a cibuli nakrájíme na kostičky. Přidáme chilli papričku, ovocný ocet, hořčičná semínka, šťávu z meruněk, sůl a asi 40minut povaříme. Vychladlé čatní dochutíme medem. Kuřecí řízečky op ... …více»

Nadívaná husí prsíčka

Nadívaná husí prsíčka
19. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaná husí prsíčka: Vykostěná husí prsíčka potřeme solí, pepřem a hořčicí. Housku nakrájíme na kostičky a namočíme do smetany. Játra a oloupanou cibuli nakrájíme na kostky a asi 3 minuty opékáme v horkém másle. Vymačkanou housku …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !