Postup přípravy receptu Bramborové kapsy plněné masozeleninovou směsí:
Náplň: Zeleninu očistíme a nakrájíme společně s masem na nudličky, směs pokapeme sojovkou a můžeme dokořenit různym kořením dle chuti...provensiálské, grilovací, gyros, tymián...Prudce orestujeme v rozpáleném oleji, podlijeme trošku vodou, přidáme 1/4 kostky masoxu a dusíme pod pokličkou, dokud zelenina a maso nezměknou, pak zahustíme škrobem nebo moukou rozmíchanou ve vodě. Necháme chvíli povařit, pak odstavíme a necháme vychladnout. Mezitim si připravíme bramborové placky...Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme, rozšťoucháme a necháme trochu vychladnout. Do vychladlých rozšťouchaných brambor přisypáváme hl. mouku, dokud se nám těsto nespojí. Z těsta vyválíme dvě placky, na polovinu placky dáme masovozeleninovou směs, druhou polovinu placky směs překlopíme a po stranách důkladně spojíme. Vznikne nám bramborová kapsa plněná masovozeleninovou směsí. Bramborové kapsy po obou stranách na mírném ohni osmažíme dokud nezrůžoví. Když zrůžoví a udělají křupavou kůrčičku, můžeme je vyndat na talíř. Můžeme je jíst jen tak, nebo s kečupem, či se špenátem.