Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí maso s rýží a vejci

fotka Krůtí maso s rýží a vejci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí maso s rýží a vejci:

300 g rýže  | 400 g krůtích prsou  | 300 g mraženého hrášku  | 1 cibule  | 200 ml vývaru  | 4 vejce  | 2 lžíce olivového oleje  | lžíčka vegety  | špetka drceného pepře  | špetka koření adžika  | snítka tymiánu

Postup přípravy receptu Krůtí maso s rýží a vejci:

Rýži důkladně propláchneme a dáme ji vařit. Mezitím omyjeme krůtí maso a nakrájíme ho na nudličky. Na pánvi rozpálíme olivový olej a maso na něm zprudka orestujeme. Opečené nudličky zalijeme vývarem a necháme asi 10 minut podusit. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a společně s mraženým hráškem přidáme k podušenému masu. Směs krátce prohřejeme a smícháme s horkou vařenou rýží. Do připraveného rizota rozklepneme všechna vejce, odstavíme ho z ohně a mícháme tak dlouho, až se vejce srazí. Nakonec rizoto dochutíme vegetou, adžikou a pepřem. Při podávání pokrm ozdobíme snítkou tymiánu.


Fotky receptu Krůtí maso s rýží a vejci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso s rýží a vejci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !