Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.09. 2025
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený pštros

fotka Pečený pštros
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečený pštros:

500 g pštrosího masa  | 150 g bůčku nakrájeného na plátky  | půl sklenice zeleninového vývaru  |  olej  |  Na marinádu:  | 1/2 lžičky soli  | větší špetka pepře  | větší špetka tymiánu  | 1 lžíce oleje  | 1 malý rajský protlak  | 1 lžička cukru  | 6 lžic zeleninového vývaru  | 1 na drobno nakrájená cibulka  |  worcester

Postup přípravy receptu Pečený pštros:

Suroviny na marinádu promícháme v hluboké misce. Pštrosí maso jemně nakrojíme po vlákně. Vložíme je do marinády, několikrát v ní obrátíme, přikryjeme a odložíme na 2-3 dny do chladného místa. Maso párkrát denně otočíme. Poté pštrosa vyndáme, do nářezů vložíme plátky bůčku, osmažíme z obou stran na oleji, přeložíme do pekáče, polijeme bujónem, vložíme do trouby rozehřáté na 160 stupňů a pečeme doměkka podlévajíce omáčkou z pekáče.


Fotky receptu Pečený pštros:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený pštros
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !