![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 06. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gruzínská soljanka : Odblaněnou, přes vlákna na hranolky nakrájenou svíčkovou osmahneme za stálého míchání na oleji, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, osmahneme, vmícháme na nudličky nakrájenou okurku, víno, kečup, pep ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnky s klobásou: Plátky masa naklepeme a nařízneme kraje, aby se nám nezkroutily, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Na zbytku oleje zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, podlijeme čá ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Falešný jelení guláš: Hovězí maso očistěte a nakrájejte na kostky. Cibule
nasekejte najemno a orestujte na oleji dozlatova.
Přidejte nakrájené maso a osmahněte. Přilijte 300 ml
vývaru, ochuťte solí, mletým černým pepřem ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavské bifteky z hovězího masa: Maso opláchneme, zbavíme tuku a blan a umeleme dvakrát na masovém strojku. Přidáme sůl, mletý pepř, mléko, vše dobře prohněteme a necháme asi hodinu odležet. Potom ze směsi vytvoříme malé bochánky, ob ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řezy ze svíčkové na česneku : Z odblaněné svíčkové nakrájíme 8 tenkých plátků, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme chvíli odležet. Pak je opečeme na obou stranách na rozehřátém oleji, vyjmeme, potřeme j ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na víně s křenem : Odblaněné roštěnky po obvodu třikrát nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozehřátém oleji tak, aby byly uvnitř růžové. Opečené roštěnky přeložíme na nahřáté talíře, olej od opé ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na žampionech : Odblaněné roštěnky na okrajích nařízneme, jemně naklepeme, osolíme, prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby byly uvnitř růžové. Přeložíme na nahřáté talíře, olej od opékání slijem ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zbojnická hovězí pečeně : Plát masa rozklepeme hodně do šířky, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme, poklademe tenkými plátky slaniny, stočíme v ruládu a ovineme bílou nití. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dorůžova na ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně na víně : Naklepané hovězí maso protkneme slaninou a osolíme. Na plátky pokrájenou kořenovou zeleninu osmažíme na poloviční dávce tuku, za okamžik přidáme cibuli pokrájenou na kolečka a vše usmažíme dozlatova, ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky s vejci : Ze svíčkové nakrájíme 4 plátky o tloušťce 2-3 cm, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, upravíme do původního tvaru, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji (po každé straně 4-5 minut) a přeloží ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |