Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 14.06. 2025
Dnes má svátek Roland
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí na thajský způsob

Hovězí na thajský způsob
31. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na thajský způsob: Hovězí svíčkovou (nebo roštěnku) opláchněte, osušte a nakrájejte na nudličky. Ty pak v misce smíchejte s worcesterem, solí, pepřem a nechejte odležet, nejlépe přes noc, aby bylo maso křehké. Kedlubnu ... …více»

Hovězí guláš s kysanou smetanou

Hovězí guláš s kysanou smetanou
31. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí guláš s kysanou smetanou: Sádlo rozpalte v kastrolu se silným dnem. Maso nakrájené na větší kousky prudce osmahněte za stálého míchání. Cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo, přidejte k masu a nechte 5 minut osmahnout do světl ... …více»

Hovězí kari s dýní a houbami

Hovězí kari s dýní a houbami
31. 05. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí kari s dýní a houbami: Hovězí maso omyjeme, osušíme, odblaníme a nakrájíme na kostky. Umixujeme koriandr, anýz, kmín, kayenský pepř, kurkumu, garam masalu, česnek, cibuli a půl lžíce oleje na pastu. Nakrájené maso obalíme v ... …více»

Nákyp z vařeného masa s kapustou

Nákyp z vařeného masa s kapustou
31. 05. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Nákyp z vařeného masa s kapustou: Očištěnou kapustu uvaříme ve slané vodě a necháme okapat. Maso umeleme s cibulí, česnekem a kapustou, přidáme sůl, vejce, pepř, a podle potřeby strouhanku. Promícháme a vložíme do vymazaného pekáče a ... …více»

Bifteky s provensálským kořením

Bifteky s provensálským kořením
30. 05. 2008 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Bifteky s provensálským kořením: Papriky omyjeme, rozčtvrtíme a očistíme. Cuketu očistíme, omyjeme a osušíme. Cibuli a česnek oloupeme, vše nadrobno nakrájíme. Cibuli a česnek zpěníme na 2 lžících olivového oleje. Přidáme bylinky ... …více»
 

Čínské nudle s hovězím masem

Čínské nudle s hovězím masem
30. 05. 2008 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Čínské nudle s hovězím masem: Maso nakrájíme přes vlákna na tenké plátky a krátce marinujeme ve směsi ústřicové a sójové omáčky, medu a sezamového oleje. Maso promícháme s marinádou a necháme uležet. V horké vodě uvaříme čínské nu ... …více»

Gemerské kuličky

Gemerské kuličky
30. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gemerské kuličky: Maso umeleme, přidáme brambory, vejce, mouku, cibulku, česnek, koření. Zamícháme a uděláme kuličky velké jako švestkové knedlíky a házíme je do vroucí osolené vody. Po 15 minutách jsou hotové a po ... …více»

Hovězí v ementálu

Hovězí v ementálu
30. 05. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Hovězí v ementálu: Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a podle chuti okořeníme. Vložíme plátky masa na rozpálený olej a zprudka osmahneme. Když jsou plátky důkladně opečené, přikryjeme je plátky ementálu. Za minutku je ... …více»

Brazilská roštěná s omáčkou

Brazilská roštěná s omáčkou
30. 05. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Brazilská roštěná s omáčkou: Kořenovou zeleninu očistíme a spolu s omytými telecími kostmi ji vložíme do hlubokého pekáče. Troubu rozehřejeme na 200 °C a zeleninu s kostmi v ní pečeme minimálně 30 - 40 minut. Kosti a zelenina by ... …více»

Plněná hovězí roláda

Plněná hovězí roláda
29. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná hovězí roláda : Špek rozemeleme a vajíčka uvaříme natvrdo. Rozemletý špek rozetřeme na umytý plát, na špek naklademe vajíčka osolíme opepříme a uzavřeme. Polijeme maličkou troškou oleje a dáme do trouby pomalinku zap ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !