![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na thajský způsob: Hovězí svíčkovou (nebo roštěnku) opláchněte, osušte a nakrájejte na nudličky. Ty pak v misce smíchejte s worcesterem, solí, pepřem a nechejte odležet, nejlépe přes noc, aby bylo maso křehké. Kedlubnu ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí guláš s kysanou smetanou: Sádlo rozpalte v kastrolu se silným dnem. Maso nakrájené na větší kousky prudce osmahněte za stálého míchání. Cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo, přidejte k masu a nechte 5 minut osmahnout do světl ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí kari s dýní a houbami: Hovězí maso omyjeme, osušíme, odblaníme a nakrájíme na kostky. Umixujeme koriandr, anýz, kmín, kayenský pepř, kurkumu, garam masalu, česnek, cibuli a půl lžíce oleje na pastu. Nakrájené maso obalíme v ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nákyp z vařeného masa s kapustou: Očištěnou kapustu uvaříme ve slané vodě a necháme okapat. Maso umeleme s cibulí, česnekem a kapustou, přidáme sůl, vejce, pepř, a podle potřeby strouhanku. Promícháme a vložíme do vymazaného pekáče a ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky s provensálským kořením: Papriky omyjeme, rozčtvrtíme a očistíme. Cuketu
očistíme, omyjeme a osušíme. Cibuli a česnek oloupeme,
vše nadrobno nakrájíme. Cibuli a česnek zpěníme na 2
lžících olivového oleje. Přidáme bylinky ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské nudle s hovězím masem: Maso nakrájíme přes vlákna na tenké plátky a krátce marinujeme ve směsi ústřicové a sójové omáčky, medu a sezamového oleje. Maso promícháme s marinádou a necháme uležet. V horké vodě uvaříme čínské nu ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gemerské kuličky: Maso umeleme, přidáme brambory, vejce, mouku, cibulku, česnek, koření. Zamícháme a uděláme kuličky velké jako švestkové knedlíky a házíme je do vroucí osolené vody.
Po 15 minutách jsou hotové a po ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí v ementálu: Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a podle chuti okořeníme.
Vložíme plátky masa na rozpálený olej a zprudka osmahneme. Když jsou plátky důkladně opečené, přikryjeme je plátky ementálu. Za minutku je ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brazilská roštěná s omáčkou: Kořenovou zeleninu očistíme a spolu s omytými telecími kostmi ji vložíme do hlubokého pekáče. Troubu rozehřejeme na 200 °C a zeleninu s kostmi v ní pečeme minimálně 30 - 40 minut. Kosti a zelenina by ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná hovězí roláda : Špek rozemeleme a vajíčka uvaříme natvrdo. Rozemletý špek rozetřeme na umytý plát, na špek naklademe vajíčka osolíme opepříme a uzavřeme. Polijeme maličkou troškou oleje a dáme do trouby pomalinku zap ... …více»
|