![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitky s uzeným masem: Hovězí nakrájíme na tenké řízky, naklepeme, opepříme rozdrceným pepřem, naklademe na ně tenké plátky slaniny, přidáme nasekané uvařené uzené, malou okurku (jestli je moc velká tak jí nakrájíme napříkl ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexikánský guláš: Mexikánský guláš je vydatné jídlo pro chladné dny. Vlastně by ho měli vařit pánové. Vynikající mexikánský guláš – Chilli con carne prý vařil proslulý americký herec Gregory Peck.
Půl až tři čvrti k ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní hovězí pečeně : Maso omyjeme, osolíme, opepřímem nakrájíme na silnější plátky a opečeme na rozehřátém sádle. Pak maso vyjmeme, na výpeku osmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme zpátky maso, podlijeme ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hořčicové řízky: Plátky masa potřeme hořčicí a sbalíme je do závitků. Na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli do zlatova, dáme na ni sbalené řízky, osmahneme, přilijeme trochu vývaru a dusíme. Když řízky změknou, př ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeské roštěnky: Roštěnky na okraji nakrojíme, osolíme je, opepříme a poprášíme moukou. Na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli a roštěnky na ní po obou stranách opečeme, až zezlátnou. Pak je podlijeme a na každou r ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klasické hovězí řízky: Z kýty si nakrájíme řízky. Naklepeme je, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka je osmažíme na sádle z obou stran celkem asi pět minut. V hrnci si usmažíme na másle nadrobno nasekanou cibulku, d ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízky po námořnicku: Z kýty si připravíme řízky, naklepeme, prošpikujeme nakrájenou na nudličky slaninou, osolíme, obalíme v mouce a zprudka osmažíme na sádle. V hrnci si na másle usmažíme cibuli a nakrájenou zeleninu, př ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné roštěnky s hermelínem: Nakrájené roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, posypeme špetkou vegety, na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přehneme, okraje sepneme párátkem, osolíme, opečeme. Měkké vyjmeme,do výpeku p ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná s česnekem: Z masa nakrájíme plátky, mírně naklepeme, opepříme, potřeme utřeným česnekem se solí, zakapeme olejem a necháme 24hodin rozležet. Uleželé plátky opečeme v horkém oleji, měkké vyjmeme, výpek zaprášíme ... …více»
|
![]() |
21. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svratecký guláš: Roštěnky nakrájíme na nudličky pečeme asi 10 min. se slaninou a žampiony. Pak přidáme cibuli, kečup, česnek, sůl, papriku, pepř, majoránku, kmín a dusíme ještě 10 min. Jako příloha bramboráčky. ... …více»
|