Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 11.05. 2025
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekaný biftek

Sekaný biftek
11. 05. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Sekaný biftek: Hovězí maso zbavené blan a tuku jemně umeleme na masovém strojku. Promícháme s bílkem, pepřem, solí a 1 dl studené vody. Dobře zpracujeme. Z hladké masové hmoty utvoříme 8 malých bifteků. Pečeme po ob ... …více»

Pařížské řezy ze svíčkové

Pařížské řezy ze svíčkové
11. 05. 2008 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Pařížské řezy ze svíčkové: Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm řezů, lehce naklepeme vlhkou paličou a osolíme. Obalíme v mouce a namáčíme v obalovacím těstíčku. Hned pečeme po obou stranách na rozehřátém oleji na teflonové pánvi ... …více»

Hovězí pikantní plátky

Hovězí pikantní plátky
11. 05. 2008 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Hovězí pikantní plátky: Hovězí plátky naklepeme vlhkou paličkou, osolíme a okořeníme. Dáme do menší nesmaltované misky, pokropíme olejem a přidáme krájenou cibuli a okurku. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou p ... …více»

Svíčkové flambované řezy

Svíčkové flambované řezy
11. 05. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Svíčkové flambované řezy: Svíčkové řezy lehce naklepeme a shrneme. Prudce opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Osolíme a opepříme. Dáme na předehřáté talíře, přelijeme trochou vodky, ... …více»

Řezy ze svíčkové Kremnica

Řezy ze svíčkové Kremnica
11. 05. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Řezy ze svíčkové Kremnica: Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm řezů, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Prudce opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Řezy přeložíme na nahřáté talíře. ... …více»
 

Roštěnky v sýrovém těstíčku

Roštěnky v sýrovém těstíčku
11. 05. 2008 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Roštěnky v sýrovém těstíčku: Odblaněné roštěnky na obvodu několikrát nařízneme, naklepeme vlhkou paličkou, osolíme, okořeníme a lehce obalíme v mouce. Namáčíme v nepříliš řídkém těstíčku a hned prudčeji opékáme po obou stranách n ... …více»

Dušené roštěnky

Dušené roštěnky
11. 05. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Dušené roštěnky: Roštěnky po stranách několikrát nařízneme a naklepeme vlhkou paličou. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pečeme po obou stranách na rozehřáté teflonové pánvi bez tuku. Po opečení podlijeme horkou vo ... …více»

Svíčková Šuang-si

Svíčková Šuang-si
11. 05. 2008 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Svíčková Šuang-si: Odblaněnou, na hranolky nakrájenou svíčkovou obalíme ve směsi bílků, soli a škrobové moučky. Dáme na menší množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi a prudce osmažíme. Přidáme krájenou kapii, cibu ... …více»

Roštěnky s fazolemi a šunkou

Roštěnky s fazolemi a šunkou
11. 05. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Roštěnky s fazolemi a šunkou: Odblaněné roštěnky na obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Prudčeji opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Do oleje po roštěnkách dáme ... …více»

Dušený sekaný biftek

Dušený sekaný biftek
11. 05. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Dušený sekaný biftek: Hovězí maso umeleme, přidáme bílky, 3-4 lžíce studené vody a podle obliby trochu strouhané citronové kůry z dobře omytého citronu. Zpracujeme a tvarujeme biftek. Obalíme v hladké mouce a nasucho opeče ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !