![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonské kostky: Maso nakrájíme na kostky 2 × 2 centimetry a dáme do vroucí vody narychlo uvařit. Poté rozehřejeme olej, vhodíme do něj kostky masa a zprudka osmažíme. Přidáme sójovou omáčku, cukr, zázvor, víno a glut ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s masovou náplní: Na pánvičce rozpustíme máslo, vlijeme na ně dvě vejce rozšlehaná se solí a vidličkou je mícháme na prudším ohni tak dlouho, až se vejce začnou srážet. V tuto dobu vsuneme pánev s vejci do horké trouby ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky s citrónovo - česnekovou omáčkou : V rozehřáté pánvi s máslem, smícháme citronovou šťávu, worcester, tabasco, rozmačkaný česnek, a pepř. V připravené omáčce prudce opečeme roštěnky po obou stranách. Jako přílohu podáváme na olivovém ol ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Parmská roláda: Maso prokrojíme a naklepeme na velký plát, potřeme solí a pepřem, klademe plátky šunky, nivu, posypeme zeleným pepřem a nasekanou bazalkou. Stočíme, zavážeme provázkem a pečeme asi 60 minut. Cibuli, ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravská roštěná: Nakrájené kysané zelí nakrájíme na proužky, podusíme ve špeku, přidáme syrové brambory na kostičky nakrájené, taktéž i salám. Osolíme a opepříme. Touto hmotou potřeme polovinu roštěnky a přiklopíme a ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková se smetanovou omáčkou: Maso prošpikujeme a po obou stranách opečeme. Osmažíme též zeleninu nakrájenou na kostičky a cibuli. Vše dusíme doměkka. Vypečenou šťávu a zeleninu propasírujeme, spojíme ji s kyselou smetanou a mouko ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Beefsteak: Maso nakrájíme na kousky asi po 150 g a naklepeme. Plátky krátce opečeme na pánvi po obou stranách. Maso vyjmeme, přidáme sůl a pepř a okamžitě podáváme. ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný steak s rajčaty a hrachovou omáčkou: Maso okořeníme, plníme sýrem a bazalkou, upevníme párátkem. Steak krátce opečeme na pánvi. Na každé straně asi 7 min. Jemně nasekanou cibulku osmažíme dohněda, přidáme rajčata a hrách a podusíme asi . ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tyrolský grostl: Cibuli, maso, uzené a špek nakrájíme na nudličky a opečeme v hrnci Zepter. Vmícháme na plátky nakrájené brambory a osolíme a přidáme koření. ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka na víně: Roštěnky nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou smíchanou se špetkou papriky. Vložíme je do kastrolu se zahřátým olejem a po obou stranách lehce osmahneme. Přisypeme rozkrájenou cibuli a osma ... …více»
|