![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí se špekem: Cibuli a špek nakrájíme najemno a na oleji osmažíme dozlatova. Maso osolíme, opepříme a prudce opečeme ze všech stran, přidáme masox, vegetu, podlijeme vodou, zakapeme worchesterovou omáčkou a dáme pé ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí balenka plněná : Hovězí plátek dobře naklepeme na menší placičku. Mleté vepřové maso osolíme, přidáme osmaženou cibuli a namažeme na plátek. Ten stočíme a pevnou nití dobře ovážeme. Dáme péci na tuk a během úpravy mír ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolkový guláš: Fazole přebereme, propláchneme a na 10-12 hodin namočíme do studené vody. Pak vodu dolijeme a na mírném ohni vaříme zvolna do měkka. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky n ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chalupářská roštěnka: Plátky masa zlehka naklepejte, osolte a opepřete, okraje nařízněte a řízky zlehka posypejte moukou. V pánvi rozpusťte máslo a maso na něm rychle opékejte, z každé strany asi 3 minuty ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedluben s masem: Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme a opepříme. Kedlubny nakrájíme na proužky, přidáme k masu a dusíme asi 20 min. Zdobíme petrželkou. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelná roláda: Listy zelí si předvaříme. Vyřízneme prostředek. Na pánvi osmažíme maso a cibuli. Přidáme předvařenou rýži, vejce, petrželku a kopr. Zabalíme do listů. Podlijeme vínem a šťávu zahustíme. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský salámek: Hovězí maso vepřovou kýtu a plec bez kůže jemně umleté (otvory 2 mm) do umletého masa přidáme část "rychlosoli" a koření, rozmícháme ve vodě dobře promísíme a necháme ve vhodné nádobě v ch ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z hovězího masa: Naklepeme hov. plátky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý položíme půl nožky párku, plátek slaniny a proužek okurky. Zavineme, zachytíme párátky nebo ovážeme... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné hovězí maso: Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Rozehřejeme tuk, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu (nebo ji necháme v tenčích plátcích a nakonec upotřebíme ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Majonézový tunýlek s uzeným jazykem: Formičku srnčího hřbetu vyložíme přilnavou folií a tence nakrájenou šunkou.
Žampiony spaříme ve vařící vodě, uvařený jazyk a kyselé okurky nakrájíme na kostky, promícháme s majonézou.
Přimíchá ... …více»
|