Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.07. 2025
Dnes má svátek Prokop
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prejt z hovězího masa

fotka Prejt z hovězího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Prejt z hovězího masa:

250-300 g uvařeného hovězího masa  | 1 cibule  | 2 starší žemle  | 2 vejce  | 5 nových koření  | 1 hřebíček  | 5 pepřů  |  majoránka, česnek, sůl  |  trochu zázvoru

Postup přípravy receptu Prejt z hovězího masa:

Umeleme vyvařené hovězí maso z polévky včetně dobrého loje a dáme na teflonovou pánev chvíli smažit. Oddělíme přebytečný tuk, který můžeme upotřebit na jíšku. Přidáme namočené, vyždímané žemle, drobně rozsekanou cibulku, utřený česnek se solí a umleté koření. Zamícháme rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout nebo raději dáme na pánvi s odnímatelným držadlem zapéci do trouby.


Fotky receptu Prejt z hovězího masa:

Prejt z hovězího masa
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Prejt z hovězího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !