Postup přípravy receptu Steak na víně s bylinkovým máslem:
Plátky masa očistíme, naklepeme, osolíme, posypeme jemně libečkem a necháme chvíli odležet. Na pánvi si rozpálíme olivový olej, vložíme maso a opékáme z obou stran. Často otáčíme. Když je maso opečené tak ho vyndáme a dáme do pánve cibuli nakrájenou najemno. Osmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem, přilijeme víno a opět vložíme maso. Dusíme dokud není maso měkké.
Bylinkové máslo si buď koupíme hotové, nebo si sami uděláme. Prodávají již připravenou směs koření na bylinkové máslo, nebo si směs namícháme sami podle svojí chuti. Smícháme s rozpuštěným máslem a nalijeme třeba do nádoby na výrobu ledu a necháme v lednici ztuhnout.
Na talíř dáme maso a na něj položíme kostičku bylinkového másla. Jak je maso teplé tak se pomalinku rozpouští.
Podáváme s hranolky, kroketami, zeleninovým salátem.
Dobrou chuť :-)