Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.12. 2024
Dnes má svátek Svatoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
« Předchozí   1…   55   56   57   58  Následující » 

Jehněčí kýta s rozmarýnem

Jehněčí kýta s rozmarýnem
14. 09. 2007 Jehněčí maso +-________
Příprava receptu Jehněčí kýta s rozmarýnem: Maso potřete kořením a hořčicí, vložte do pekáče, potřete olejem, dejte do horké trouby a pečte, občas podlijte červeným vínem, aby se vypečená šťáva nepřipálila. Rajčata a cibuli nakrájejte na kostič ... …více»

Přírodní jehněčí kotlety

Přírodní jehněčí kotlety
9. 09. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní jehněčí kotlety: Žebírka odblaníme a zbavíme přebytečného tuku. Na okrajích je zlehka nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je na oleji po obou stranách opečeme. Šťávu zjemníme máslem a krátce prohřejeme ... …více»

Jehněčí medailonky v mladém hrášku

Jehněčí medailonky v mladém hrášku
9. 09. 2007 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Jehněčí medailonky v mladém hrášku: Z odblaněné jehněčí kýty nakrájíme malé medailonky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce. Medailonky na oleji po obou stranách opečeme, přidáme máslo, hrášek a krátce podusíme. ... …více»

Jehněčí kotlety na serdelích

Jehněčí kotlety na serdelích
9. 09. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety na serdelích: Odblaněné jehněčí kotlety zbavíme přebytečného tuku, na okrajích zlehka nařízneme, osolíme, okořeníme pepřem a nastrouhaným muškátovým oříškem a na oleji zprudka opečeme. Přidáme máslo, nasekané sarde ... …více»

Jehněčí špíz

Jehněčí špíz
22. 02. 2007 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí špíz: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Plátky pokapeme olejem a necháme několik  …více»
 

Srbská jehněčí žebírka

Srbská jehněčí žebírka
22. 02. 2007 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Srbská jehněčí žebírka: Žebírka naklepeme, na kraji nařízneme, osolíme a opepříme. Po obou stranách je důkladně opečeme v rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme …více»

Francouzská jehněčí žebírka

Francouzská jehněčí žebírka
22. 02. 2007 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Francouzská jehněčí žebírka: Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme …více»

Jehněčí ragú

Jehněčí ragú
22. 02. 2007 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí ragú: Omyté maso nakrájíme na kousky a vhodíme je na 5 minut do vařící vody. Poté kousky masa vyjmeme a na rozpáleném sádle dobře okapané …více»

Jehněčí hřbet v pepřové krustě

Jehněčí hřbet v pepřové krustě
25. 01. 2007 Jehněčí maso ++++++++-_
Příprava receptu Jehněčí hřbet v pepřové krustě: Jehněčí hřbet očistíme, důkladně odblaníme, osolíme a necháme v chladu odležet. Zeleninu důkladně očistíme a opláchneme. …více»
« Předchozí   1…   55   56   57   58  Následující » 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !