![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 09. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kýta s rozmarýnem: Maso potřete kořením a hořčicí, vložte do pekáče, potřete olejem, dejte do horké trouby a pečte, občas podlijte červeným vínem, aby se vypečená šťáva nepřipálila. Rajčata a cibuli nakrájejte na kostič ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní jehněčí kotlety: Žebírka odblaníme a zbavíme přebytečného tuku. Na okrajích je zlehka nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je na oleji po obou stranách opečeme. Šťávu zjemníme máslem a krátce prohřejeme ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí medailonky v mladém hrášku: Z odblaněné jehněčí kýty nakrájíme malé medailonky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce. Medailonky na oleji po obou stranách opečeme, přidáme máslo, hrášek a krátce podusíme. ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety na serdelích: Odblaněné jehněčí kotlety zbavíme přebytečného tuku, na okrajích zlehka nařízneme, osolíme, okořeníme pepřem a nastrouhaným muškátovým oříškem a na oleji zprudka opečeme. Přidáme máslo, nasekané sarde ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí špíz: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Plátky pokapeme olejem a necháme několik …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srbská jehněčí žebírka: Žebírka naklepeme, na kraji nařízneme, osolíme a opepříme. Po obou stranách je důkladně opečeme v rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzská jehněčí žebírka: Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí ragú: Omyté maso nakrájíme na kousky a vhodíme je na 5 minut do vařící vody. Poté kousky masa vyjmeme a na rozpáleném sádle dobře okapané …více»
|
![]() |
25. 01. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí hřbet v pepřové krustě: Jehněčí hřbet očistíme, důkladně odblaníme, osolíme a necháme v chladu odležet. Zeleninu důkladně očistíme a opláchneme. …více»
|