Vložil: | Moniqa21 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Přírodní jehněčí kotlety:
8 ks jehněčích žebírek s kotletou
| sůl
| drcený pepř
| hladká mouka
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| bylinky na ozdobení
Postup přípravy receptu Přírodní jehněčí kotlety:
Žebírka odblaníme a zbavíme přebytečného tuku. Na okrajích je zlehka nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je na oleji po obou stranách opečeme. Šťávu zjemníme máslem a krátce prohřejeme. Přírodní jehněčí kotlety podáváme s pečivem, ozdobíme snítkami čerstvých bylinek.
Fotky receptu Přírodní jehněčí kotlety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!