Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekané řízky s houbami

Sekané řízky s houbami
20. 04. 2008 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Sekané řízky s houbami: Houby dusíme na másle do vydušení šťávy. K prochladlým přidáme mleté maso, vejce, v mléce namočenou a vymačkanou žemli, jemně rozetřenou, sůl a koření a dobře promícháme. Směs nabíráme lžící, obalujem ... …více»

Nudlové balíčky z číny

Nudlové balíčky z číny
20. 04. 2008 Mleté maso ++++-_____
Příprava receptu Nudlové balíčky z číny: Nahrubo posekat houby a vložit je do misky. Slít měkké nudle, nakrájet je na krátké kousky a přidat k houbám společně s masem, šalotkou a česnekem. Ochutit rybí omáčkou, nebo utřenýma sardelkama a ope ... …více»

Mleté maso ve špenátě s topinkami

Mleté maso ve špenátě s topinkami
20. 04. 2008 Mleté maso ++++-_____
Příprava receptu Mleté maso ve špenátě s topinkami: Trochu oleje na pánev, rozehřát, zpěnit cibuli s česnekem, přidáme mleté hovězí maso (vepřové), do masa vmícháme špenát, rozklepneme vejce, zamícháme se směsí, tak dlouho až se srazí. Trošku soli, pep ... …více»

Masové karbanátky se žampióny

Masové karbanátky se žampióny
20. 04. 2008 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Masové karbanátky se žampióny: Oloupanou a drobně krájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme očištěné krájené žampióny, pepř a podusíme. Necháme prochladnout.. Maso semeleme, žemli namočenou v mléce - vymačkanou, česnek utřený se so ... …více»

Maďarské šišky se zelím

Maďarské šišky se zelím
20. 04. 2008 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Maďarské šišky se zelím: Jednu cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme. Přidáme do mletého masa s česnekem, pepřem, solí, Vegetou a kari. Dvě další cibule zlehka osmahneme, přidáme rajský protlak, sůl a dáme stranou. Propláchn ... …více»
 

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem
20. 04. 2008 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Listové taštičky plněné mletým masem: Tence vyválíme listové těsto (asi 2 mm) a nakrájíme na čtverce o velikosti asi 8x8 cm a na každý dáme lžíci náplně. Těsto přeložíme a okraje dobře přimáčkneme, aby náplň nevytekla. Dáme na plech s peč ... …více»

Babiččiny frikadely

Babiččiny frikadely
20. 04. 2008 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Babiččiny frikadely: Všechny ingredience, kromě másla, smíchejte dohromady a propracujte aby se vse dobře spojilo. Nechte odpočinout 30 minut v chladničce. Na pánvi rozehřejte máslo, musí ho být vyšsí vrstva, v něm namoč ... …více»

Kološvárské zelné závitky

Kološvárské zelné závitky
20. 04. 2008 Mleté maso ++++++++-_
Příprava receptu Kološvárské zelné závitky: Rýži uvaříme do poloměkka. Cibuli jemně nakrájíme, česnek rozetřeme a obojí osmažíme na lžíci sádla. Mleté maso dáme do mísy, cibuli s česnekem k němu přidáme, okořeníme majoránkou, pepřem a solí. Smí ... …více»

Mleté česnekové bifteky

Mleté česnekové bifteky
20. 04. 2008 Mleté maso ++++-_____
Příprava receptu Mleté česnekové bifteky: Maso dobře smíchejte s česnekem, creme-fraiche, solí, pepřem a rozdělte je na čtyři stejné části. Z každé části vyformujte kouli a stlačte ji na plocho. Na povrchu narýsujte nožem mřížku, biftek obalt ... …více»

Klobásky v placičkách

Klobásky v placičkách
20. 04. 2008 Mleté maso +_________
Příprava receptu Klobásky v placičkách: Jemně mleté maso ochutíme solí a kořením. Vmícháme mouku, vejce, nakrájenou cibuli a strouhanku a na vlhkém prkénku vytvoříme placičky. Do placiček zabalíme nožičky klobásek a to celé ještě obalíme pl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !