Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Listové taštičky plněné mletým masem

fotka Listové taštičky plněné mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Listové taštičky plněné mletým masem:

1 balíček listového těsta  | Na vyválení: hladká mouka  | Náplň:  | 0,5 kg mletého masa (napůl hovězí a vepřové)  | 2 pórky  | 2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 1 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička mletého zázvoru  | 0,5 lžičky mletého černého pepře  | 0,5 lžičky pálivé červené papriky  |  sůl

Postup přípravy receptu Listové taštičky plněné mletým masem:

Tence vyválíme listové těsto (asi 2 mm) a nakrájíme na čtverce o velikosti asi 8x8 cm a na každý dáme lžíci náplně. Těsto přeložíme a okraje dobře přimáčkneme, aby náplň nevytekla. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Můžeme potřít rozšlehaným vejcem.
Náplň: mleté maso smícháme s drobně nakrájeným pórkem, cibulí a česnekem, přidáme sojovou omáčku, zázvor, mletý pepř a pálivou papriku, osolíme a dobře promícháme.


Fotky receptu Listové taštičky plněné mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Listové taštičky plněné mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !