Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené plněné papriky se sýrem

Zapečené plněné papriky se sýrem
23. 04. 2008 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Zapečené plněné papriky se sýrem: Všechny ingredience kromě sýra smícháme a naplníme lusk paprik, které dáme do vymazaného pekáčku. Na každou papriku dáme jeden trouhelník sýra. V polovině pečení po 20 min. zalijeme kečupem a šlehačko ... …více»

Zapečené kedlubny s mletým masem

Zapečené kedlubny s mletým masem
22. 04. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené kedlubny s mletým masem: Kedlubny oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme do poloměkka. V pánvi osmahneme bez tuku mleté maso ze všech stran, osolíme, podlijeme troškou vody a chvíli dusíme po ... …více»

Karbanátky z Orientu

Karbanátky z Orientu
22. 04. 2008 Mleté maso +_________
Příprava receptu Karbanátky z Orientu: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Řapíky celeru očistíme a pokrájíme na drobné špalíčky. Lístečky petrželky nebo koriandru nasekáme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme přibližně 2 lžíce kvalitního oliv ... …více»

Bramborový nákyp s mletým masem

Bramborový nákyp s mletým masem
22. 04. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborový nákyp s mletým masem: Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nahrubo a osmažíme na oleji. Maso 5 minut opékáme s cibulí. Okořeníme hořčicí, kečupem, pepřem, oregánem a osolíme. Potom přidáme fefe ... …více»

Kapustové listy plněné rýží a masem

Kapustové listy plněné rýží a masem
22. 04. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapustové listy plněné rýží a masem: Kapustu spaříme vroucí vodou 1-2 min. Maso propracujeme a přidáme vařenou rýži, koření, sůl, pepř a nasekaný tymián. Ze směsi utvoříme váleček, který zabalíme do listu. Balíčky spojíme párátkem a nask ... …více»
 

Mleté maso se sýrem

Mleté maso se sýrem
22. 04. 2008 Mleté maso ++++++-___
Příprava receptu Mleté maso se sýrem: Mleté maso dáme do mísy, přidáme vejce, koření, osolíme, opepříme a směs důkladně promícháme. Tvrdý sýr nastrouháme na hrubším struhadle a přidáme k masové směsi. Z takto připravené směsi tvarujeme p ... …více»

Sekaná se syrovou okurkou

Sekaná se syrovou okurkou
21. 04. 2008 Mleté maso +++++_____
Příprava receptu Sekaná se syrovou okurkou: Nakrájené žampiony osolíme, opepříme a osmahneme. Salátovou okutku nakrájíme (pokud má velká jádra, tak ji jich zbavíme). Cibuli nasekáme, smícháme se zvlhčenou žemlí, masem, cejcem, hořčicí a prohně ... …více»

Těstoviny s dvojí omáčkou

Těstoviny s dvojí omáčkou
21. 04. 2008 Mleté maso +++++-____
Příprava receptu Těstoviny s dvojí omáčkou: Na oleji osmahněte cibuli a česnek, přidejte maso a rozmělněte je vařečkou. Přilijte rajčata i s nálevem, passatu a lehce osolte a opepřete. Na mírném plameni vařte asi čtyřicet minut, aby omáčka hezk ... …více»

Zapečené překvapení

Zapečené překvapení
21. 04. 2008 Mleté maso ++++______
Příprava receptu Zapečené překvapení: Připravíme brambory na kaši. Oloupeme je, nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařené brambory slijeme, přidáme horké mléko, máslo, sůl a šleháme el. šlehačem do hladké kaše. Nechá ... …více»

Sedmihradské zelí

Sedmihradské zelí
21. 04. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sedmihradské zelí: Kysané zelí podusíme na cibuli do poloměkka. Podusíme vepřové maso, a zasypeme grilovacím kořením. Rýži uvaříme. Do pekáče postupně naskládat půlku zelí, rýži, maso, půlku zelí a potom zalít smetanou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !