![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 03. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný mletý špaček: Mleté maso smícháme v míse s vejcem, paprikou, solí a pepřem. Na stole si rozložíme anglickou slaninu …více»
|
![]() |
28. 03. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbová sekaná: Mleté maso vložíme do mísy, osolíme a okořeníme. Přidáme houby, strouhaný sýr, cibuli na kostičky a rozdrcený česnek. Vše …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřenky: Nepříliš jemně umleté maso smícháme s rozmočenou houskou, nadrobno nakrájenou cibulí, paprikou, pepřem a solí. Dobře promícháme a …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holandské řízky: Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku, vejce a mléko. Dobře promícháme, nejlépe rukou a vložíme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čevapčiči: Cibuli nakrájíme nadrobno a polovinu vmícháme do mletého masa. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu a koření, osolíme a dobře …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná pečeně s rajčaty: Mletá masa, rozdrcený česnek, čerstvá vejce, strouhanku s trochou vody, pepř, majoránku a sůl dobře promícháme. Z hmoty vytvoříme …více»
|
![]() |
5. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné žampióny: Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nožky a vnitřní okraje kloboučků, abychom získali větší prostor na plnění. ... …více»
|
![]() |
26. 01. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový závin s masovou nádivkou: V míse utřeme máslo se žloutky do pěny,přidáme strouhané brambory, smetanu, sůl, mouku a dobře promícháme. ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné lusky s rajskou omáčkou: Mleté maso smícháme se strouhankou, vejcem a jemně nakrájenou cibulí. Dochutíme solí, pepřem a důkladně promícháme. …více»
|
![]() |
3. 12. 2006 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné řecké vinné listy: Pokud chceme použít čerstvé listy, spaříme je ve vroucí vodě, vyndáme a osušíme. Nakládané listy omyjeme, namočíme na 5 minut do teplé vody a pak osušíme. …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |