![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené bramborové krokety plněné uzeninou a sýrem: Brambory uvaříme ve slupce a scedíme.
Po vychladnutí je oloupeme a najemno nastrouháme.
Přidáme hrubou mouku, sůl a vejce, vše smícháme a vypracujeme těsto. Z něho vytvoříme 2 válečky,
které roz ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Falešné lečo: Na zpěněnou cibulku dáme na kostičky nakrájené klobásky, přidáme na hrubo nakrájené zelí a dusíme doměkka. Přidáme rajčatový protlak, koření a chvíli ještě dusíme. Nakonec zahustíme, okořeníme a na zá ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italský chléb: Chléb vodorovně rozpůlíme pod vrchní kůrkou a obě části částečně vydlabeme asi 2,5 cm k okrajům, aby se dovnitř vešla náplň. Střídku ve spodní části stlačíme. Obě části chleba zevnitř hustě potřeme ol ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčkové tajemství: Brambory, špekáčky, mrkev a rajčata nakrájíme na půlkolečka, slaninu na čtverečky. Z alobalu si uděláme dvojitý čtverec, aby se neprotrhl, a na dno naskládáme brambory, na ně špekáčky a pak celou hr . ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriková klobása s mexickými fazolemi: Paprikovou klobásu podélně rozřízneme na čtyři kusy a opečeme na pánvi s rozpáleným olejem. Poté přidáme najemno nakrájenou cibulku a česnek, orestujeme, přidáme rajčata, chilli a červené fazole. Vš . ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkový nákyp s brokolicí a bešamelem: Brokolici omyjeme, očistíme, rozdělíme na růžičky a spaříme ve vroucí vodě. Šunku pokrájíme na proužky. Rajčata necháme projít varem, sloupneme, rozčtvrtíme a odstraníme jadérka. Brokolici vložíme spo ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorské brambory s bílou kořeněnou bavorskou klobáskou: Oloupané brambory vaříme v lehce osolené vodě do poloměka, poté je zcedíme a vysypeme na plech. Tak jak jsou je strčíme do předehřáté trouby (200 stupňů Celsia), a pečeme dozlatova (cca 10 minut).
Na ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné uzené maso: Do masa ostrým nožem prořízneme kapsu, kterou naplníme rozdrobeným sýrem, nasekanými vejci a nasekanou petrželkou. Maso spíchneme jehlou nebo ho sešijeme. Opepříme, okmínujeme a narovnáme do pekáčku, ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety se šunkou a houbami: Ve velké pánvi rozehřejeme olej a máslo. Vsypeme hříbky, šalotku a šunku a smažíme 2-3 minuty, dokud se vše lehce nezabarví. Do pánve rozdrobíme kostku bujónu a přilijeme víno. Necháme 1-2 minuty vaři ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkoflíčky : Flíčky uvaříme ve slané vodě. Uzené maso nakrájíme na kostičky a na oleji prohřejeme. Vejce rozšleháme v mléce. Menší pekáč vymažeme olejem a vysypeme moukou. Uvařené flíčky smícháme s masem, vsypeme ... …více»
|