![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžový nákyp s taveným sýrem: Rýži mírně osolíme a dáme uvařit do mléka. Máslo utřeme se žloutky do pěny, vmícháme uvařenou rýži, na kolečka nkrájené párky a ušlehaný sníh z bílků. Formu vymažeme tukem a dáme do ní polovinu rýžové ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fondue s pražskou příchutí: Misku vytřeme česnekem, nalijeme do ní sladké kořeněné bílé víno a zahřejeme. Potom za stálého míchání přidáme na drobné kostičky nakrájený Primátor a tavený smetanový sýr. Zahříváme, až se za stálého ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slaninový hrnec: Fazole namočíme přes noc do hrnce. Druhý den přidáme na kostky nakrájenou slaninu, drobné nakrájenou cibuli, na plátky nakrájenou celerovou nať, přikryjeme a uvaříme fazole doměkka. Pak odkryjeme, pok ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásy zapečné se zelím: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme papriku, přidáme překrájené zelí, trochu vody nebo nálevu ze a krátce podusíme. Polovinu zelí urovnáme do čtyř zapékacích misek, na ně vložíme na ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roládky z listového těsta: Listové těsto osolíme a rozválíme na 8 stejných obdélníků. Párky rozřízneme, jednu půlku pomažeme hořčicí a přikryjeme plátkem slaniny. Druhou půlku potřeme kečupem a pokladem cibulí, nakrájenou na ko ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžová omeleta: Rýži přebereme, důkladně propláchneme, zalijeme 220 ml vody, osolíme a necháme na mírném ohni vařit od bodu varu 20 min. Poté rýži odtavíme z ohně a necháme 10 min. pod pokličkou dojít. Šunku nakrájím ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pórek s holandskou omáčkou: Čerstvý pórek svážeme do svazečků a uvaříme v mírně osolené a oslazené vodě doměkka. Mezitím si připravíme holandskou omáčku: čerstvé žloutky vyklepneme do kastrůlku s vlažným vývarem a ve vodní lázni ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Univerzální masová směs: Osmahnout cibulku a 30 cm kabanosu nastrouhaného na hrubém struhadle. Přidat vegetu, hovězí konzervu, kečup, sojovou omáčku, nastrouhaný eidam a česnek. Může se přidat feferonka. Použijeme buď teplé n ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pestrý salámový kroužek: Oloupeme kabanos a ve vzdálenosti 1 cm ho napříč nakrojíme do poloviny. Papriku rozčtvrtíme, zbavíme jadérek, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky a sýr rozkrájím ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunka s celerem v sýru: Celer očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Vložíme ho do mísy, pokapeme citrónovou šťávou a olejem a necháme v chladničce alespoň hodinu odpočinout. Před přípravou smícháme jogurt s majo ... …více»
|