![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranské koule: Nejprve si nachystáme kyselé zelí, očištěné brambory nakrájené na větší kusy, uzené maso, které nakrájíme na malé kostky (nejlépe uzenou rolku z plecka), nadrobno nakrájenou cibuli a protlačené st ... ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Gnocchi se šunkou : Gnocchi uvaříme podle návodu na zadní straně obalu. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a dáme zpěnit. Šunku také nakrájíme nadrobno a přidáme k cibulce. Smažíme do zlatova. Na závěr přidáme smetanu a ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové řízečky: Sýr si najemno nastrouháme a promícháme v misce s vejcem.
Na šunkové řízečky použijeme plátky šunky čtvercového tvaru. Na každý plátek přidáme sýrovou směs a přeložíme.
Plněné plátky šunky o ... ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žemlovka naslano: Housky pokrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem.
Do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku dáme vrstvu navlhčených housek, posolíme, posypeme vegetou, přidáme posekanou zelenou petrželku, na nu ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zemldědek: Veku (rohlík, housku) namočíme do mléka (vývaru), necháme nasát, poté přebytečnou tekutinu z pečiva vymačkáme.
Slaninu a salám nakrájíme na nudličky.
Vajíčka si vyšleháme spolu s mlékem. Osolíme ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené špízy s lečem: Klobásky a párky nakrájíme na hrubší kolečka. Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka. Kapii si omyjeme, očistíme od semínek a nakrájíme na čtverečky. Slaninu si nakrájíme na čtverečky. Sýr si n ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené se zelím a klobásou: Klobásy rozkrájíme na kolečka.
Slaninu nakrájíme na malé kostičky a rozpustíme ji na pánvi. Cibuli oloupeme, jemně nasekáme a zpěníme ji na rozpuštěné slanině. Přidáme kolečka klobásy a rychle ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramboráčky od Lefinky: Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme najemno. Česnek oloupeme a nastrouháme. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
Do nastrouhaných brambor přidáme vejce, nastrouhaný česnek, najemno nakrájenou ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaný květák s uzeninou: Květák očistíme a dáme vařit do osolené vody. Po uvaření květák rozdělíme na růžičky a nadrobno, nebo na plátky, květák nakrájíme. Kabanos nasekáme na kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátk ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaná pohanka: Pohanku uvaříme dle návodu, promícháme s rozškvařenou slaninou, s česnekem a majoránkou, posolíme, popepříme, posypeme sýrem a zapečeme.
Jako příloha je výborné kysané zelí. ... ... ... …více»
|