Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená bavorská klobása

fotka Zapečená bavorská klobása
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Zapečená bavorská klobása:

3 cibule, rozčtvrcené  | 4 lžice sójové omáčky  | 200 ml kečupu  | 1 lžice worcesterské omáčky  |  olej  |  sůl  | 2 větvičky rozmarýnu  | 300 ml černého piva  | 1 lžice škrobové moučky  | 4 červené papriky  | 7 cherry rajčátek  | 350 g bavorské klobásy

Postup přípravy receptu Zapečená bavorská klobása:

Prvních šest ingrediencí smícháme v misce a přidáme natrhanou větvičku rozmarýnu. V pivě rozmícháme škrobovou moučku a obě směsi spojíme. Klobásy, papriky a cherry rajčátka vyskládáme do pekáčku a zalijeme pivní směsí.
Pečeme 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 stupnů.

Dobrou chuť


Fotky receptu Zapečená bavorská klobása:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená bavorská klobása
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles