![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízky s parmezánem: Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Parmezán nastrouháme a smícháme se strouhankou. Řízky obalíme ve vejci, mouce a směsí strouhanky a parmezánu. Na rozpáleném ole ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky na houbách: Na rozpuštěné sádlo, dáme neosolené nudličky z plecka, rozkrájený špek a cibuli. Maso necháme zatáhnout, to znamená, že už nebude červené. Potom přidáme kmín, sůl a houby, které jsme měli namočené ve ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ďábelské nudličky: Maso nakrájíme na úzké nudličky. Lépe se krájí, když ho necháme trochu namrazit. Maso necháme zatáhnout na rozpáleném oleji. (Zatažené je, když už není červené). Přidáme rozmíchanou marinádu ze všech ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Labužnické řízky v sýrovém těstíčku: Rozšleháme vejce, přidáme mléko, nastrouhaný sýr, sůl a pepř a smícháme směs, ve které budeme řízky obalovat. Každý řízek naklepeme, potřeme z obou stran hořčicí, obalíme v nachystané směsi a pak ve s ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený řízek v sýrovém těstíčku: Mléko rozšlehám s vejcem, přidám mouku, strouhaný sýr a vymíchám na hladké těstíčko. Řízky naklepu, posolím a namáčím v těstíčku. Smažím v rozpáleném tuku po obou stranách do červena.
Podávám s vaře ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní zázvorový guláš: Maso nakrájíme na kostky. Do tlakového hrnce dáme rozpustit sádlo, přidáme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli a osmahneme do zlatova. Pak na cibuli vložíme maso a po všech stranách orestujeme. Vmíchá ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety rošťáci: Maso naklepeme, opepříme. Ostatní suroviny smícháme a kotlety naložíme do marinády. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Smažíme na oleji. ... ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v kokosovém těstíčku: Maso okořením kari, rozmarýnem a bazalkou.
Obalím ho v solamylu a pak v připraveném těstíčku. Nakonec smažím. ... ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety na cibuli a víně: Cibuli oloupu a nakrájím na plátky. Osmažím ji na sádle v tlakovém hrnci. Kotlety naklepu, osolím, po jedné straně popaprikuju a obalím v mouce. Vložím je na osmaženou cibuli, zaliju vínem a vodou. Hr ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dijonské cibulové řízky: Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Maso lehce naklepeme, případně nakrojíme okraje, aby se maso nekroutilo. V misce smícháme dijonskou hořčici, utřený česnek, sůl a pepř. Touto hořčičnou směs ... …více»
|