![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta na česneku: Opláchlou kýtu protkneme loupaným česnekem, osolíme a opepříme. Do pekáče dáme tuk, kolečka cibule, připravené maso a pečeme. Během pečení přeléváme, obracíme a doléváme teplou vodu. Měkkou, dozlatave ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šamorínský rožeň: Opláchnutý, kostí a kůže zbavený bůček nakrájíme na plátky, stejně tak i anglickou slaninu, točený salám, cibuli, opláchlé brambory a papriku. Jednotlivé kousky střídavě napichujeme na špejle, osolíme ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko polomské: Z pečeně odsekneme obratlové části a nasekáme žebírka. Žebírka naklepeme, osolíme a na několika místevh nařízneme. Žebírka opečeme v polovině tuku. Přendáme do kastrolu, podlijeme vývarem a pod poklič ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový plátek na kari: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v kari koření a pomalu pečeme na horkém másle. Podáváme s vařeným bramborem a kyselou okurkou. ... ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové na tymiánu: Vepřové řízky trochu naklepeme, nařízneme okraje, propícháme nožem, osolím a naložíme do lázně z olivového oleje a tymiánu, kde maso důkladně promačkáme, aby se olej s kořením vsákl do masa (můžeme na ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeská krkovička pečená: Z krkovičky odsekneme obratlové výčnělky. Maso osolíme, potřeme mletým zázvorem a opečeme po všech stranách na tuku. Na zbylé části tuku osmažíme krájený celer a cibuli, na základ vložíme maso, podlij ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček pečený s párky: Bůček podélně protkneme oloupanými párky. Bůček osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče kůží dolů na rozsekané kosti, podlijeme a pečeme dozlatova a doměkka. Před dopečením bůček obrátíme kůži naříznem ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček pečený po selsku: Bůček nakrájíme na silnější plátky. Na sádle osmažíme plátky cibule a zastříkneme trochou vody. Na cibuli rozložíme plátky osoleného, opepřeného bůčku, přidáme rozetřený česnek a maso upečeme dozlatov ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kýta na zázvoru: Kýtu nakrájíme na kousky, osolíme, vložíme do horkého oleje, osmahneme, přidáme rozmixovanou cibuli, společně s porkem, česnekem a zázvorem, čili kořením, kurkumou. Poté zalijeme vývarem, zakápneme c ... …více»
|
![]() |
8. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kolínko pečené na kysaném zelí s fazolovým salátem: Z oleje a koření namícháme marinádu, kterou po dobu pečení koleno potíráme. Do vymaštěné zapékací mísy rozprostřeme sklenici kysaného zelí promíchané s nakrájenou cibulí, na ně položíme rozkrojené a m ... …více»
|