![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety pečené na hlávkovém zelí: Na dno vyššího plechu na pečení dáme nakrájenou mrkev, zelí, cibuli a česnek, promícháme a mírně posolíme. Na zeleninu naklademe naklepané, osolené a opepřené kotlety. Brambory dobře umyjeme a i se sl ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené s mletým masem a lečem: Cibulku, mleté maso se solí a paprikou, dusíme 20 min. Pak přidáme lečo a vaříme ještě asi 5 min. Ve velké míse smícháme s bramborami a dáme do vymazaného vyššího pekáčku zapéct do trouby. Z ... ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plovdivské maso: Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce podusíme na troše oleje. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli, osolíme a až zrůžoví přidáme papriku a grilovací koření (vznikne něco jako základ na ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec na medu a chilli: Rozdrcený česnek, med, sweet chilli omáčku, kůru a šťávu z limet a koriandr smícháme v marinádu do níž ponoříme kotlety z vepřové plece. Necháme v ledničce 20 minut, občas promícháme. Pečeme na pánvi ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné koleno : Maso omyjeme, rozprostřeme na talíř. Osolíme, opepříme, potřeme česnekem a hořčicí. Naplníme slaninou, sýrem a zabalíme do závitku. Posypeme grilovacím, kmínem a ještě potřeme hořčicí. Nakrájíme cibul ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízky v jogurtu s česnekem : Řízky naklepeme, osolíme a opepříme, poté je namáčíme v marinádě, kterou jsme si připravili z jogurtu, 2 vajíček, 4 stroužků česneku, soli a pepře. Takto marinované řízky necháme v uzavřené nádobě odl ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené jitrnice : Jitrnice vymačkáme do sádlem vymazaného pekáčku. Poté oloupeme brambory, které nakrájíme na kolečka a promícháme se zelím a jitrnicemi. Přidáme koření, sůl, pepř a necháme 30 minut zapéct v troubě, ne ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s hořčicí: Maso osolte, opepřete a z obou stran zprudka opečte na oleji. Přesuňte na talíř a překryjte alobalem. Do pánve vsypte cibuli a pět minut smažte. Vmíchejte hořčici, jablečné pyré, vývar a uveďte do var ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková roláda z mletého masa: Mletý bůček propracujeme s mlékem, solí a pepřem. Maso rozplácáme na mikrot.pytlík. Natřeme usmaženými vejci, na to poklademe párky, okurky, kapii. Srolujeme pomocí sáčku a uložíme zakončením ... ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaná vepřová žebírka: Žebírka potřeme ze všech stran marinádou a necháme v chladnu odležet nejméně 2 hodiny. Pak pečeme v troubě na 170 °C asi hodinu. Podle potřeby podlijeme vodou. Pak zvýšíme teplotu a pečeme odkryté asi ... …více»
|