Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.06. 2025
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bačovské kotlety

Bačovské kotlety
3. 11. 2007 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Bačovské kotlety: Do kotlet ostrým nožem nakrojíme kapsu a osolíme je. Na lžíci oleje připravíme z vajec smaženici, do ní přidáme polovinu na plátky nakrájených žampionů (mohou být i z konzervy), 70 g strouhaného oštěp ... …více»

Plněné tykve

Plněné tykve
2. 11. 2007 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Plněné tykve: Mladou tykev oloupeme, rozkrojíme podélně na dvě poloviny a část vnitřní dužniny s jádřincem odstraníme. Osolíme a naplníme nádivkou, kterou připravíme z mletého vepřového masa, pohanky, utřeného česn ... …více»

Zbojnická rožeň

Zbojnická rožeň
2. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Zbojnická rožeň: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem. Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií). Maso necháme odpočinout do druhého dne. Před pří ... …více»

Tatarské maso

Tatarské maso
2. 11. 2007 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Tatarské maso : Maso z kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm maso rychle osmahneme po obou stranách. Podlijeme teplou vodou (nebo vývarem) a dusíme p ... …více»

Pivovarský tokáň

Pivovarský tokáň
2. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pivovarský tokáň : Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli si oloupeme a nakrájíme, v kastrolu rozpálíme olej (nebo sádlo) a nakrájené maso na něm po všech stranách rychle osmahneme. Maso popráš ... …více»
 

Kotlety pana kováře

Kotlety pana kováře
2. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Kotlety pana kováře: Plech vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety a posypeme sýrem. Vložíme do trouby. Až se sýr rozteče, zalijeme šlehačkou a pečeme dorůžova. Pod ... …více»

Ohnivá pánev čerta šmajstrla

Ohnivá pánev čerta šmajstrla
2. 11. 2007 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Ohnivá pánev čerta šmajstrla : Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpále ... …více»

Kysané zelí zapékané s vepřovým masem

Kysané zelí zapékané s vepřovým masem
2. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Kysané zelí zapékané s vepřovým masem: Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na sádle osmahneme. Přidáme překrájené zelí a dusíme doměkka. Mezitím nakrájíme vepřové maso na menší kostičky, osolíme je, opepříme a dusíme asi 15 minut s rajčatov ... …více»

Maso na cibuli

Maso na cibuli
2. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Maso na cibuli: Kotletu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a lehce opečeme na oleji. Pekáč vymažeme olejem, který nám zbyl po smažení. Cibuli nakrájíme na silnější kolečka a naskládáme do pekáče. ... ... …více»

Ražniči z trouby

Ražniči z trouby
2. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Ražniči z trouby: Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !