![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bačovské kotlety: Do kotlet ostrým nožem nakrojíme kapsu a osolíme je. Na lžíci oleje připravíme z vajec smaženici, do ní přidáme polovinu na plátky nakrájených žampionů (mohou být i z konzervy), 70 g strouhaného oštěp ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné tykve: Mladou tykev oloupeme, rozkrojíme podélně na dvě poloviny a část vnitřní dužniny s jádřincem odstraníme. Osolíme a naplníme nádivkou, kterou připravíme z mletého vepřového masa, pohanky, utřeného česn ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnická rožeň: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem. Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií). Maso necháme odpočinout do druhého dne. Před pří ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarské maso : Maso z kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm maso rychle osmahneme po obou stranách. Podlijeme teplou vodou (nebo vývarem) a dusíme p ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pivovarský tokáň : Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli si oloupeme a nakrájíme, v kastrolu rozpálíme olej (nebo sádlo) a nakrájené maso na něm po všech stranách rychle osmahneme. Maso popráš ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety pana kováře: Plech vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety a posypeme sýrem. Vložíme do trouby. Až se sýr rozteče, zalijeme šlehačkou a pečeme dorůžova. Pod ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivá pánev čerta šmajstrla : Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Na rozpále ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kysané zelí zapékané s vepřovým masem: Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na sádle osmahneme. Přidáme překrájené zelí a dusíme doměkka. Mezitím nakrájíme vepřové maso na menší kostičky, osolíme je, opepříme a dusíme asi 15 minut s rajčatov ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na cibuli: Kotletu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a lehce opečeme na oleji. Pekáč vymažeme olejem, který nám zbyl po smažení. Cibuli nakrájíme na silnější kolečka a naskládáme do pekáče. ... ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražniči z trouby: Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do ... …více»
|
Soutěž o produkty Revitalon - komplexní péče o vlasy a pleť. |
![]() |
Soutěž, která vám zvedne tlak: Hrajte o tlakový hrnec FABINI & Pohlreich. |
![]() |
Soutěž o balíčky péče o nohy Pedik - krém, balzám a antiperspirant. |
![]() |
Soutěž o řadu výrobků SynCare na opalování. |
![]() |
Soutěž o skleněné ručně foukané labutě ze sklárny Koulier. |
![]() |