![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso dušené v celeru: Očištěnou petržel a mrkev jemně nastrouháme, celer pokrájíme na hrubší nudličky. Na oleji zpěníme posekanou cibuli, vložíme na ni maso a ze všech stran zprudka opečeme. Nakonec orestujeme i připraveno ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená pečeně na česneku: Krkovičku potřeme česnekem se solí, okmínujeme a dáme asi na 2 hod. do chladu. Pak na oleji napěníme drobně pokrájenou cibuli, vložíme na ni pečeni a ze všech stran ji osmahneme. Podlijeme vývarem ... ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso po horňansku: Uzenou pečeni vaříme ve vodě téměř doměkka. Vyjmeme ji a nasekáme na porce. Brambory nakrájíme na větší kostky, osolíme je a opečeme s cibulí a kmínem na části sádla. Zbytkem sádla vymastíme pekáč, na ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Normandská jelítka: Jelítka nakrájíme na silnější kolečka. Osmažíme je na pánvi - nejdříve na sádle a později na másle pěkně do křupava. Pak přidáme na pánev na kostičky pokrájená oloupaná jablka, která s jelítky smažíme ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Huspenina z vepřového kolena: Očištěné kolínko, nožičku a jazyk vložíme do studené vody a vaříme skoro doměkka. Pak přidáme všechnu zeleninu, houby i koření, přilijeme vývar a znovu asi 20 min. vaříme. Maso vyjmeme, polévku proced ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené vepřové nožičky s pivem po bavorsku: Maso omyjeme a osušíme. Kůži ostrým nožem nakrájíme do kosočtverců, osolíme, opepříme, dáme do pekáče. Cibuli nakrájíme na kostičky, petrželku omyjeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Maso potřem ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pochoutka z Konstance: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme je a v rozpáleném oleji zprudka opečeme. Pak zmírníme oheň a dopečeme doměkka. Maso vyjmeme, na tuku po pečení zpěníme pokrájenou cibuli a zasypeme ji sladkou i pál ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plecko v zelenině: Maso osolíme a opepříme, pokapeme olejem a necháme uležet. Mezitím vyškvaříme slaninu a osmahneme na ní cibuli, kolečka mrkve, petržele a kostičky celeru a kousek citr. kůry. Přidáme koření, a když ze ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované vepřové řízky: Z vajec, kečupu a všeho koření ušleháme marinádu a na 24 hodin do ní naložíme řízky. Poté opékáme po obou stranách na oleji a podáváme s bramborami. ... ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s chlebovou omáčkou: Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Vložíme na kousky pokrájené maso, posypeme solí, kmínem a pepřem. Po chvilce podlijeme vývarem z masoxu, přidáme chléb a necháme vařit asi 40 minut. Po ... ... …více»
|