![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranské kotlety : 1) Kotlety zlehka naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na každou kotletu položíme plátek anglické slaniny, šunky a velkou lžíci leča.
2) Takto připravené kotlety dáme na pekáček, posypem ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masíčko v leču : Plátky vepřového masa naklepeme a nakrájíme na nudličky. Dáme je do misky, přidáme najemno nasekanou cibuli. Osolíme, okořeníme, vmícháme pudinkový prášek, bílek, kečup, olej. Vše řádně promícháme a zakápneme …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinařský chléb: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso a dusíme. Posolíme, popepříme, přidáme další koření podle chuti. Podleváme šťávou z hroznového kompotu (protože jsem delší dobu kompo ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ovar s křenem: Rozpůlenou vepřovou hlavu důkladně očistíme, štětiny opálíme a ve vlažné vodě pomocí kartáčku důkladně omyjeme. Takto upravenou hlavu vložíme do vařící vody, osolíme, přidáme cibuli, černý pepř a vaří ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený bůček : Vepřový bůček rozdělíme na pásy asi 10 až 15 centimetrů široké, opláchneme a posolíme jen z vnitřní stran - kůži nesolíme. Takto upravené maso položíme kůží na nasekané vepřové kosti narovnané na peká ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Živáňská v pekáči: Maso nakrájíme na tenké plátky a mírně naklepeme. Řízky osolíme, opepříme. jednu stranu lehce potřeme česnekem a bohatě posypeme mletou paprikou, druhou stranu potřeme hořčicí. Zeleninu nakrájíme na k ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový plátek s cibulí: Vepřové maso naklepeme, osolíme a opepříme. Po jedné straně osmažíme na oleji. Obrátíme, zasypeme jemně pokrájenou cibulí, plátky okurek a opečeme po druhé straně. Vepřový plátek s cibulí podáváme s chlebem. …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto z pohankových krupek vepřovým masem: Pohanku spaříme vodou. Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme na drobné kousky pokrájené maso, papriku a česnek. Dusíme doměkka. Přidáme pohanku, zalijeme vodou a dusíme, až pohanka změkne. Rizoto …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na sušených houbách: Nasekané kotlety mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Sušené houby necháme nabobtnat ve vodě a uvaříme je doměkka v osolené vodě s troškou drceného kmínu. Kot ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na kmíně: Cibuli zpěníme na másle. Přidáme kotlety a opečeme. Přidáme kmín, osolíme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyndáme a šťávu zahustíme. Kotlety na kmíně podáváme s brambory. …více»
|