![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené žebírko : Karé naporcujeme i s kostí na řízky, opláchneme, osušíme čistou utěrkou, potřeme prolisovaným česnekem a osolíme. Takto připravené maso obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance a o ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kovářské maso: Maso naklepeme a osolíme asi 2 cibule nakrájíme na půlměsíčky a dáme na dno pekáčku ,na ni naskládáme osolené maso a opět navrstvíme zbylé 2 cibule opět nakrájené na půlkolečka pokryjeme šunkou a na k ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové na kmíně: Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do hněda, přidáme na kostky nakrájené vepřové maso, osolíme, přidáme kmín a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě. Když je šťáva vydušena na tuk, zal ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízky s balkánským sýrem: Balkánský sýr nastrouháme, případně nadrobíme. Omyté a zbavené jádřinců papriky nakrájíme na tenké proužky, osmažíme na trošce oleje, přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme. Řízky naklepeme, osol ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra s vejcem: Cibulku nadrobno osmažíme na tuku, přidáme nakrájená vepřová játra, majoránku a pepř a necháme chvíli podusit. Poté přidáme rozšlehaná vejce a mícháme. Podáváme s chlebem a nastrouhaným křenem s jablk ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kovářské kotlety: Do suchého pekáče naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli, na ni osolené a opepřené kotlety a nahoru poklademe nahrubo nastrouhaný sýr a vše zalijeme 250 ml šlehačky a pečeme asi 1 hodinu ve středně v ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety : Naklepané, osolené a opepřené kotlety opečeme na oleji 5 minut z každé strany. Poté zalijeme smetanou, ve které jsme důkladně rozmíchali hořčici a sardelovou pastu. Zvolna dusíme ještě asi 15 minut. P ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková tlačenka: Vše smíchat a naplnit touto směsí tlačenkový obal. Hodinu a půl vařit v hrnci a otáčet, aby se tlačenka nepřichytla na dno. Před uvařením obal mírně propíchat, aby vytekl přebytečný omastek. Konzumuje ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ohnivé fazole se švestkami : Vepřové maso pokrájíme na nudličky, cibuli na kostičky. Na rozpáleném oleji nejdříve osmahneme cibulku. Až lehce zrůžoví, přidáme do základu maso a hořčici. Řádně orestujeme, lehce podlijeme vodou, př ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové topinky: Řízky naklepeme, mírně pomoučíme a na sádle zprudka opečeme po obou stranách. Osolíme, opepříme. Nakrájené žampiony podusíme na másle. Z řízků slejeme přebytečné sádlo, přidáme žampiony, vlijeme víno ... …více»
|