![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vánoční večeře: Maso omyjeme. Na povrchu masa uděláme mřížky a osolíme. Mezi mřížky napícháme hřebíček a chilli papričky. Maso vložíme do pekáče, polijeme rumem a posypeme kořením. Necháme 12 hodin v chladu odležet.
... …více»
|
![]() |
29. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mátové kotlety na grilu: Kotlety mírně naklepeme, trochu odřízenem od kosti a nakrojíme tak, aby vznikla kapsa. Do každé vložíme lístky máty, dva plátky rajčete a na plátky rozsekaný stroužek česneku. Uzavřeme párátkem, kotle ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso s rýží a omáčkou : 1) Maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a spolu s masem vložíme do pekáče. Podlijeme ho vodou, doplníme protlakem a prolisovaným česnekem a pečeme v troubě doměkka.
2) ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ořechové karbanátky: Slaninu nakrájejte na malé kostičky, opečte na pánvi a tuk slijte. Jádra ořechů hrubě nasekejte, nivu rozmělněte vidličkou, vmíchejte ořechy a kostičky opečené slaniny. Mleté vepřové maso a šunku dejt ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová roláda s ořechy: Jádra ořechů hrubě nasekejte. Meruňky dobře omyjte, drobně nakrájejte a dejte k ořechům, zalijte medem, brandy, citronovou šťávou a nechte chvíli bobtnat. Z masa udělejte plát, tence ho naklepejte, os ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s vepřovou konzervou: Na rospálenném oleji zpěníme cibulku, přidáme vepřovou konzervu, kterou rozmačkáme a přidáme Knorrox, Jemný kečup Hellmann´s, chvíli povaříme. Musíme stále míchat, jinak se to připálí. Uvaříme si špag ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s dýní: Vepřové plátky necháme dvacet minut marinovat v sójové omáčce a sherry. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme kousky umyté a na kostičky nakrájené dýně a mícháme je do doby než zhnědnou. Přidáme nadrobno ... …více»
|
![]() |
27. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zelí s bůčkem: Zelí nakrájíme na nudličky a necháme odstát. Maso nakrájíme také na nudličky a česnek na plátky. Přidáme ho k masu, osolíme, zakápneme 2 lžícemi vody a necháme hodinu uležet. Zelí zalijeme vařící vodo ... …více»
|
![]() |
27. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený bůček s kůží: Vepřový bůček rozdělíme na pásy asi 10 až 15 centimetrů široké, opláchneme a posolíme jen z vnitřní stran - kůži nesolíme. Takto upravené maso položíme kůží na nasekané vepřové kosti narovnané na peká ... …více»
|
![]() |
27. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jitrnice s rýží: Očištěnou a omytou hlavu, plíce a srdce vaříme do měkka. Před koncem vaření přidáme vepřová játra, kterou vaříme maximálně 20 minut. Vařené maso vyndáme z vývaru do studené vody, propláchneme, hlavu v ... …více»
|