1 sklenice hroznový kompot
| 1 balení zeleniny tompa nebo lečo
| 1 ks cibule
| 1/2 kg masa na kostičky
Postup přípravy receptu Vinařský chléb:
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso a dusíme. Posolíme, popepříme, přidáme další koření podle chuti. Podleváme šťávou z hroznového kompotu (protože jsem delší dobu kompot nesehnala, uvařila jsem čerstvé hroznové víno v troše vody). Tompu nebo lečo ohřejeme a vmícháme udušené maso. Nenecháváme moc šťávy z leča. Musí být dost husté. Podle chuti ještě můžeme přidat koření. Hotové podáváme na topince potřené česnekem a vinařský chléb nakonec ozdobíme jednotlivými kuličkami hroznového kompotu.
Fotky receptu Vinařský chléb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!