![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kari špagety: Špagety uvaříme ve slané vodě s kari, slijeme, propláchneme studenou vodou a rozdělíme na 4 hromádky. Do zapékací mísy rozprostřeme hromádku špaget, rozložíme plátky z poloviny uzeniny, další vrstvu …více»
|
![]() |
12. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatarské kotlety: Kotlety zlehka naklepeme a rozřízneme na okrajích. Osolíme, opepřime a na každou kotletu položíme plátek anglické slaniny, šunky a velkou lžičku leča. Takto připravené kotlety dáme na pekáček, posypeme je strouhaným …více»
|
![]() |
12. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané kotlety s cuketou: Kotlety omyjeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z obou stran opečeme na oleji do zlatova. Maso vyjmeme z pánve na talíř a v témže oleji osmahneme oloupanou a na kolečka pokrájenou cibuli, plátky …více»
|
![]() |
11. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy se švestkami: Maso nakrájíme na kousky, přidáme olej, sůl, pepř, semínka, promícháme a necháme krátce rozležet. Švestky vypeckujeme, posypeme moučkovým cukrem, solí, pepřem a chilli a zabalíme je do plátků slaniny …více»
|
![]() |
11. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Božíhodové nadělení: Do hlubokého pekáče dáme posolené vepřové maso a rozsekanou hlavu i s rypáčkem. Pečeme asi 1 hodinu s cibulí a česnekem, potom obložíme propláchnutým zelím a dopečeme do červena. Božíhodové nadělení podáváme …více»
|
![]() |
11. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové v županu: Vepřové panenky zlehka osmahneme na oleji, vyndáme a necháme vychladnout. Potřeme je směsí ze soli, bazalky a oleje. Na každý kousek dáme sýr a olivu. Vyválený plát listového těsta nakrájíme na čtverce, do každého vložíme …více»
|
![]() |
11. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůčková pochoutka: Bůček a salám nakrájíme na velmi malé kostičky, přidáme ostatní suroviny a důkladně promícháme. Vzniklou směsí naplníme střeva a pevně zavážeme provázkem. Střeva neplníme celá, aby nepraskla. Vaříme v ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovice po cikánsku: Krkovici nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, trochu opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka nebo proužky a špek také nakrájíme na slabé plátky. Vezmeme pekáč (ne moc velký, podle toho, kolik chceme ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustové karbanátky s masem: Kapustu rozčtvrtíme, vložíme do vroucí osolené vody a krátce povaříme. Po scezení a okapání jemně usekáme, přidáme slaninu a maso umleté s cibulí a s namočenými vymačkanými rohlíky. Ochutíme solí a pe ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapsy z vepřového masa: Maso naklepeme a ochutíme jej solí a pepřem. Na každý plátek masa položíme 3 kolečka šunky a jeden plátek sýru. Maso přeložíme napůl, obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji ... …více»
|