![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta rytíře fryduše: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. (Čím déle je maso n ... …více»
|
![]() |
6. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívané vepřové řízky: Z vepřového masa z kýty nakrájíme řízky, sádlo ořežeme, pak plátky naklepeme, osolíme, potřeme osmaženou, drobně nakrájenou cibulkou a na každý řízek dáme kávovou lžičku spařené rýže. Řízky zatočíme, svážeme nití …více»
|
![]() |
6. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové špízy se zeleninou a s rajským sosem: Maso nakrájíme na kostky, žampiony umyjeme a osušíme. Rajčata rozpůlíme. Paprikové lusky, zbavené jádřince nakrájíme na čtvrtky. Vše střídavě s koktejlovými párečky a slaninou napícháme na namaštěné j ... …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Katův šleh 2: Do rozpáleného oleje dáme na nudličky nakrájené maso a opečeme. Pak přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a chvíli restujeme a pak malinko podlijeme vodou. Přidáme nakrájené feferonky, kapii a okurku. Zalijeme kečupem …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová rolka s pepřem: Libové vepřové maso z plece nebo kýty rozkrojíme, naklepeme, po obou stranách osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka, rozložíme na kroužky a poklademe jimi plát. Stočíme do válečku a převážeme. V pekáčku ho …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso se zelím: Olejem vymažeme pekáč a do něj dáme vrstvu zelí a na to vrstvu ochuceného mletého masa. Vrstvy opakujeme tak, aby poslední vrstvou bylo zelí. Nakonec zalijeme kysanou smetanou smíchanou s paprikou. Pak vepřové maso …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné vepřové řízky: Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Potom na každý plátek masa položíme plátek sýra, šunky, znovu sýra. Přikryjeme masem, na okrajích spojíme jehlou a opečeme po obou stranách. Během pečení potíráme maso olejem …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky po farářsku: Maso osolíme, opepříme a okořeníme paprikou, kari a grilovacím kořením. Do pekáčku dáme 3 lžíce oleje, 5 lžic vody, vložíme plátky masa, na které nasypeme na kolečka nakrájenou cibuli a česnek. Přiklopíme …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotletky: Kotlety osolíme, zprudka opečeme, potom je vložíme do trochu olejem vymazaného pekáče. Na každou kotletu položíme šunku nebo anglickou slaninu a polovinu broskv, na kterou dáme kopeček vajíček rozšleh ... …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masový chléb: Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Maso naskládáme do pekáče, okmínujeme, podlijeme vodou a upečeme. Upečené plátky položíme na chleba, potřeme h ... …více»
|