Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obalená kýta

Obalená kýta
29. 08. 2007 Vepřové maso ++-_______
Příprava receptu Obalená kýta: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, obalujeme ve směsi vajec, oleje, solamylu, soli a koření. Uložíme do misky a prokládáme kolečky cibule. Dáme proležet do lednice(1-2 dny). Osmažená obalená kýta se podává  …více»

Chalupářské maso

Chalupářské maso
28. 08. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Chalupářské maso: Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přendáme do hrnce, ve výpeku osmahneme cibuli a česnek, přidáme k masu, podlijeme, osolíme, posypeme vegetou. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájená ra ... …více»

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky
28. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené obložené řízky: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, potřeme je z obou stran olejem a necháme odležet. Potom obalíme ve strouhance (strouhanku do řízků lehce rukou zatlačíme) a pak v rozšl ... …více»

Tokáň

Tokáň
28. 08. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Tokáň : Očištěné maso opláchneme, nakrájíme na nudličky, osolíme, vložíme do kastrolu na rozpuštěnou, na nudličky nakrájenou slaninu a opečeme. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, rajčata a papri ... …více»

Velikonoční nádivka z trojího masa

Velikonoční nádivka z trojího masa
28. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Velikonoční nádivka z trojího masa: Maso uvařte každé zvlášť a nakrájejte je na kostičky. Toastový chléb nakrájejte na kostičky a zvlhčete několika lžícemi vývaru. Přidejte maso, rozsekanou pažitku a mladé kopřivy, osolte, opepřete a le ... …více»
 

Maso s mrkví

Maso s mrkví
28. 08. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Maso s mrkví: Maso nakrájejte na kostky. V kastrole zpěňte na sádle nakrájenou cibuli, přidejte maso a lehce opečte, osolte, okmínujte a opepřete, podlijte a duste skoro doměkka. Přidejte na kolečka nakrájenou mrke ... …více»

Vepřová pečeně v bylinkové krustě

Vepřová pečeně v bylinkové krustě
28. 08. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřová pečeně v bylinkové krustě: Maso osolte a nechte chvíli rozležet. Vejce rozmíchejte s bylinkami, cit.štávou, utřeným česnekem, solí a pepřem, zahustěte strouhankou. Maso opečte na pánvi ze všech stran, přendejte do pekáčku, potř ... …více»

Kapustové karbanátky s uzeným masem

Kapustové karbanátky s uzeným masem
28. 08. 2007 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Kapustové karbanátky s uzeným masem: Kapustu uvaříme ve slané vodě se špetkou kmínu a tymiánu (vaříme bez pokličky). Uvařenou kapustu po vychladnutí nakrájíme na malé kousky. Ovesné vločky namočíme na 5 minut do vody, pak je osolíme, krá ... …více»

Vepřové kotlety po farsku

Vepřové kotlety po farsku
28. 08. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové kotlety po farsku: Kotlety naklepeme, nařízneme, vykrájíme tučné části, osolíme a opepříme, naskládáme na pekáč. Na každou dáme hrst na kolečka nakrájené cibule, lžičku másla a posypeme strouhaným sýrem, pak posypeme paprikou …více»

Rychlé a chutné rizoto

Rychlé a chutné rizoto
28. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé a chutné rizoto: Na oleji zpěníme cibulku, na ni dáme vepřovou konzervu a přidáme zeleninovou směs, vše dobře podusíme. Pak vmícháme uvařenou rýži, okořeníme a osolíme. Rizoto podáváme se zeleninovým salátem. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !