Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Ďábelské plátky: Lehce naklepané plátky vepřových řízků vložíme nejméně 24 hodin předem do marinády, kterou si připravíme smícháním všech výše uvedených surovin kromě masa. Při vkládání plátků masa do marinády je prop ... …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové maso naložené ve směsi: Maso naklepat a vložit den předem do ušlehané směsi, potom jenom smažit. Maso naložené ve směsi podáváme s brambory nebo hranolky. …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Voňavé řízky : Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na každý položíme plátek šunky a podélně rozkrojenou olomouckou tyčinku. Řízek přeložíme, okraje přiklepneme paličkou a obalíme v trojobalu. Smažíme na rozpáleném tuku. Voňavé řízky …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Andělské zvony: Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou ... …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Neapolské medailonky: Svíčkovou nakrájíme na centimetrové plátky. Ohnivzdornou misku vymažeme syrovým máslem, vložíme rozkrájenou šunku, očištěné a na plátky rozkrájené žampiony, sekanou petrželovou nať a na to nakrájené p ... …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranské ražniči: Maso nakrájíme na menší řízky, které naklepeme, posolíme a posypeme paprikou. Naplníme je plátkami uzeného sýra, uzené slaniny, šunky a feferonkami. Vždy dva naplněné plátky posolíme, přeložíme a napí ... …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Schovančiny plátky: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a rychle orestujeme na oleji. Jednotlivé kusy vložíme do menšího pekáčku, tak, aby se nepřekrývaly. Olej slijeme do pekáčku a na zbylé trošce usmažíme vejce.
... …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Guláš bez míchání: Maso a cibuli nakrájíme, smícháme s ostatními surovinami, pořádně promícháme, dáme vše do pekáčku, přikryjeme alobalem a dáme péct 250 stupňů - 1,5 hod.
Během pečení - NEDOLÍVAT, NEMÍCHAT, NESUNDAVA ... …více»
|
27. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Kotleta v alobalu: Kotletu naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý plátek klademe na sebe nakrájenou cibuli, salám, papriku, rajčata, houby a zakápneme olejem. Každou porci zvlášť zabalíme do alobalu a pečeme 1 hodinu. Kotletu …více»
|
26. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Živáňská pečeně: Maso nakrájíme na menší plátky silné 1 cm, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou a kmínem a dáme na 24 hodin odležet. Pak na jehlice napichujeme střídavě jednotlivé druhy masa, na kolečka nakrájenou cibuli, plátky …více»
|