Vložil: | Kreca |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Velikonoční nádivka z trojího masa:
200 g uzeného masa
| 200 g vepřového masa (bok)
| 200 g vnitřotí z kuřete (játra, srdce)
| 1 celý toastový chléb
| 10 ks vajec
| 1/8 litru mléka
| špetka soli a pepře
| petrželka
| hrst bylinek(např.mladé kopřivy)
| trocha sádla na pekáč
Postup přípravy receptu Velikonoční nádivka z trojího masa:
Maso uvařte každé zvlášť a nakrájejte je na kostičky. Toastový chléb nakrájejte na kostičky a zvlhčete několika lžícemi vývaru. Přidejte maso, rozsekanou pažitku a mladé kopřivy, osolte, opepřete a lehce promíchejte. V mléce rozkvedlejte vejce, zalijte jimi promíchanou směs, dejte do dobře vymaštěného pekáčku a zvolna upěčte. Velikonoční nádivka z trojího masa se podává se španátem nebo se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Velikonoční nádivka z trojího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!