Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční nádivka z trojího masa

fotka Velikonoční nádivka z trojího masa
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Velikonoční nádivka z trojího masa:

200 g uzeného masa  | 200 g vepřového masa (bok)  | 200 g vnitřotí z kuřete (játra, srdce)  | 1 celý toastový chléb  | 10 ks vajec  | 1/8 litru mléka  | špetka soli a pepře  |  petrželka  | hrst bylinek(např.mladé kopřivy)  | trocha sádla na pekáč

Postup přípravy receptu Velikonoční nádivka z trojího masa:

Maso uvařte každé zvlášť a nakrájejte je na kostičky. Toastový chléb nakrájejte na kostičky a zvlhčete několika lžícemi vývaru. Přidejte maso, rozsekanou pažitku a mladé kopřivy, osolte, opepřete a lehce promíchejte. V mléce rozkvedlejte vejce, zalijte jimi promíchanou směs, dejte do dobře vymaštěného pekáčku a zvolna upěčte. Velikonoční nádivka z trojího masa se podává se španátem nebo se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Velikonoční nádivka z trojího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční nádivka z trojího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !