Použité suroviny receptu Masový salát se žampiony:
300 g vařeného masa
| 1 cibule
| 250 g žampionů
| 1 lžíce hořčice
| 1 lžíce citronové šťávy
| špetka soli
| špetka pepře
| 50 g rostl.oleje
| hrst čerstvých bylinek
Postup přípravy receptu Masový salát se žampiony:
Uvařené maso (hovězí, kuřecí) rozkrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Žampiony očistíme, rozkrájíme na plátky a vše společně podusíme na oleji. V míse promícháme maso se žampionovou směsí. Do hořčice kápneme citrónovou šťávu, osolíme a opepříme a vzniklou zálivkou salát ochutíme. Lehce promícháme a před podáváním ozdobíme jemně usekanými čerstvými bylinkami.
Fotky receptu Masový salát se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!