Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Matýskovy naložené syrečky

fotka Matýskovy naložené syrečky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Matýskovy naložené syrečky :

2 balíčky kulatých olomouckých tvarůžků  | 1 střední cibule  |  sladká paprika  |  bobkový list  |  pár kuliček černého pepře  | špetka kmínu  | špetka soli  |  stolní olej  | 1 uzavíratelná sklenice na zavařování

Postup přípravy receptu Matýskovy naložené syrečky :

Olomoucké tvarůžky nakrájíme na kostičky tak 1x1x1 cm. Smícháme s červenou paprikou a nasekanou cibulí a ještě jednou důkladně promícháme. Na dno sklenice dáme bobkový list, pár kuliček pepře na to položíme hmotu z tvarůžků, zasypeme špetkou kmínu, zalejeme stolním olejem a mírně posolíme (pozor, ne moc, protože sůl se v oleji rozleží). Podle nálady je možné navrch přidat feferonku nebo olivy. Sklenici uzavřeme a dáme uležet na jeden den do lednice. Doporučení: 2 hodiny po přípravě nakládaných syrečků se nedotýkat manželky či přítelkyně. Poznámka: Po zalití olejem již syrečky nesmrdí :-)


Fotky receptu Matýskovy naložené syrečky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Matýskovy naložené syrečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !