Postup přípravy receptu Medová plněná kolečka:
Tekutý med, máslo, cukr, vejce a trochu strouhané citrónové kůry dobře vymícháme. Přidáme rum, vodu, mouku smíchanou s cukrářským droždím a vařečkou vypracujeme těsto. Potom dáme těsto na vál a za stálého míchání přidáme 120 g hladké mouky. Vypracujeme hladké, ale ne příliš tuhé těsto. Těsto přikryjeme a necháme dvě hodiny odpočinout. Potom těsto na pomoučeném vále rozválíme a vykrajujeme z něho kolečka, která ukládáme na pomaštěný plech a upečeme v mírně vyhřáté troubě. Upečená a vychladlá kolečka spojíme nádivkou, posypeme práškovým cukrem a uložíme na mísu.
Nádivka: V mléce rozmícháme maizenu, kakao, vanilkový cukr, dáme na plotnu a za stálého míchání vaříme, až zhoustne. Do vychladlé nádivky přidáme máslo, rozdrobená a rumem pokropená kolečka a ještě dobře zamícháme.