1 ks střední meloun
| 20 dkg meruněk
| 20 dkg hroznového vína
| 20 dkg nakrájených švestek
| 20 dkg jahod
| 20 dkg malin,ostružin
| a další ovoce podle chuti
| z 1 citronu šťáva
| podle potřeby pískový cukr
Postup přípravy receptu Meloun tutti-frutti:
Melounu seřízneme vršek asi ve 2/3, spodní část opatrně seřízneme, aby mohl meloun stát. Ostrým nožem vydlabeme melounovou dužinu, nakrájíme na kostičky. Dáme do mísy a postupně přidáváme všechno ovoce. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme pískovým cukrem a opatrně promícháme. Touto směsí ovoce naplníme vydlabaný meloun, seříznutou částí přikryjeme jako pokličkou a dáme do lednice hodně vychladit. Meloun tutti-frutti podáváme v letních parnech.
Fotky receptu Meloun tutti-frutti:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!