Postup přípravy receptu Melounový salát s kozím sýrem a červenou cibulí:
Nakrájejte meloun na velké kusy a dejte zmrazit. Vytáhněte z mrazáku asi 15-20 minut před podáváním.
Červenou cibulku nakrájejte na tenké plátky a nechejte asi 10 minut naležet ve vymačkané štávě z limetek. Tím se zmírní chut´ cibule. Olivy nakrájejte na kolečka.
Vychlazený meloun smíchejte spolu s limetkovou štávou a cibulí, olivovým olejem a nakrájenou mátou, posypejte rozmačkaným kozím sýrem. Pro zvýraznění chuti můžeme ochutit čerstvým pepřem.
Můžeme podávat s pita (tureckým) chlebem.
Fotky receptu Melounový salát s kozím sýrem a červenou cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!