Vložil: | Delli |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 10 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Mexický salát s tuňákem a fazolemi:
2 velké chlebové placky
| 400 g konzervovaných scezených a propláchnutých fazolí (nejlépe směs)
| 1 avokádo, nasekané
| 4 velká rajčata, zbavená semínek a nasekaná
| 1/2 svazku jarních cibulek, nakrájených
| 1 červená chilli paprička, nasekaná
| 400 g tuňáka ve vlastní šťávě (ve vodě), okapaného
| 3 lžíce francouzského dresinku
Postup přípravy receptu Mexický salát s tuňákem a fazolemi:
Chlebové placky nasucho opečte, třeba v toustovači. Jakmile vychladnou, natrhejte je na větší kusy. Promíchejte fazole, avokádo, rajčata, cibulky a chilli papričku. Tuňáka rozdělte na vločky, posypte jím salát a zakápněte ho zálivkou. Lehce promíchejte a podávejte. Křupavé placky jednoduše přikusujte nebo nalámejte a přimíchejte k salátu.
Fotky receptu Mexický salát s tuňákem a fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!