Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mikrovlnkový nákyp

fotka Mikrovlnkový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Mikrovlnkový nákyp :

2 lžíce strouhanky  | 1 cibule nakrájená na jemno  | 3 velké plátky slaniny i s panenkou - nakrájené na kostičky  | 50 g másla (možno vynechat)  | 250 ml nastrouhaného čedaru (nebo podobného sýru)  | 125 ml hladké mouky s kypřícím práškem  | 5 vajec - trochu našlehaných  | 3 cukety - nastrouhané  | 1 mrkev - nastrouhaná

Postup přípravy receptu Mikrovlnkový nákyp :

Vymažte mikrovlnnou bábovkovou (nebo podobnou) formu máslem a vysypte strouhankou.
Cibuli, slaninu a máslo dejte do pyrexové mísy, zakryjte a vlňte 3 minuty.
Přidejte zbylé ingredience a řádně promíchejte.
Lžící přendejte tuto směs do připravené formy.
Vlňte na plno asi 1O minut. Délka vlnění záleží na příkonu mikrovlnky. Otestujte to špejlí, když se směs přilepí, tak ještě trochu přidejte. Tento recept byl testován v 850 wattové troubě.
Hotové vyklopte na talíř a nakrájejte na plátky jako bábovku.


Fotky receptu Mikrovlnkový nákyp :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mikrovlnkový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !