Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.09. 2025
Dnes má svátek Bronislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mikulovské žebírko

fotka Mikulovské žebírko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mikulovské žebírko :

4 vepřové kotlety  |  sádlo  | 1 cibule  |  mletá paprika  |  anýz  | 150 g žampiónů  |  máslo  | 100 g kyselých okurek  |  hladká mouka  | 1 smetana  |  mléko  |  rajský protlak (kečup)  |  kapie  |  chilli  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Mikulovské žebírko :

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na části sádla. Na druhé části sádla zpěníme cibuli, přidáme mletou papriku, nakrájené kápie, žampióny, okurky, protlak (kečup), chilli a špetku anýzu. Do tohoto základu vložíme kotlety, podlijeme a dusíme doměkka. Vše zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali mouku a povaříme. Můžeme ještě zjemnit smetanou.
Podáváme s knedlíkem.



Fotky receptu Mikulovské žebírko :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mikulovské žebírko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !